Hvordan du tilslutte en Philips TV til en Sony Home Theater

July 4

Hvordan du tilslutte en Philips TV til en Sony Home Theater

Philips Magnavox TV-apparater er fremstillet med en bred vifte af forbindelsesmuligheder for krog op hjem teater komponenter. Forbinde en Sony Hjemmebiografsystem vil bringe tilføjet realisme til film og tv-programmering med robust lyd i flere højttalere, til en surround-lydeffekt, der synes at hvirvle rundt i lokalet. Hvis Philips er et HDTV og Sony hjemmebiograf understøtter high definition media interface (HDMI) forbindelser, er det bedste valg et HDMI-kabel til at forbinde udstyr. Der findes andre indstillinger for standard definition Philips TV-apparater.

Instruktioner

• Kontrollere panelet tilbage forbindelse på Phillips TV og Sony-modtageren i hjemmebiografen til at bestemme, hvis de to komponenter er udstyret med HDMI stik. Disse seks-sidede knægte har 19 huller inde i forbindelse med de 19 pins i HDMI-kablet stikket.

• Tilslut den ene ende af HDMI-kablet direkte til stikket med den brede ende af stikket vender opad, og Tilslut anden enden til HDMI-stikket på Sony-modtager. Dette kabel giver både high-definition video og otte lydkanaler.

• Sæt et RGB-komponentkabel i "Video In"-stik på bagsiden af Philips TV, hvis ingen HDMI-port er tilgængelige. Stikkene er farvekodede rød, grøn og blå; simpelthen matche stik at knægte med de tilsvarende farver.

• Tilslut anden ende af RGB-kabel til "Video Out"-stik på bagsiden af Sony-modtager.

Tips & advarsler

  • Sony hjemmebiograf højttalere vil give surroundlyd i denne opsætning. Ingen audio forbindelser mellem Philips TV og modtageren er nødvendige. Sony højttaler er specielt designet til at håndtere slags strøm, der kræves til surround sound hjemmebiograf.
  • Afbryd komponenterne fra stikkontakten samtidig med at krogen ups.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com