Hvordan man laver en Forsythia krans

June 6

Hvordan man laver en Forsythia krans

Medlem af familien oliven, forsythia er en blomstrende træ, der producerer tynde, woody grene, der eksploderer med farve. De levende gule blomster af denne blomstrende træ er munter, delikat og duftende med en krydret blomstermotiver aroma. Når du foretager wreathes fra blomstrende grene af træet, du kan bruge dem som indretning i løbet af foråret og sommeren eller give dem som håndlavede, attraktive gaver.

Instruktioner

• Fatte alle tre forsythia grene i hånden, iført handsker, og sno dem sammen stramt.

• Snip en 2-tommer længde af stiv smykker wire og pak det omkring ene ende med snoet forsythia grene. Gentag dette trin i anden enden. Snip en tredje længde ledning fra rullen måler 5 inches lang.

• Bøje de snoede grene for at opfylde enderne. Sno længde af tråd omkring mødte enderne. Forme form til en cirkulær figur. Dette skaber en snoet, floral krans.

• Tilføje Valgfri dekorationer til forsythia krans. Nogle idéer omfatte accent blomster og blade samt små nips. Bruge segmenter af tråd til at knytte varer af indpakning wire omkring objektet og derefter dreje den rundt de flettede grene. Nogle attraktive blomster og grønne, accent udseendet af forsythia er baby's breath, shasta Tusindfryd eller vinstokke af engelsk vedbend.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com