Sådan tilsluttes et Voltmeter med en Delco generator

October 3

Ikke overraskende måler et voltmeter spændingen kører gennem enhver genstand, der har evnen til at transportere en elektrisk ladning. Generelt voltmetre måler ikke udelukkende spænding men kommer som en del af en multi-meter enhed, der kan bruges til at måle andre aspekter af elektriske strømme, herunder ampere og ohm. Hvis du behøver at vide spænding af en Delco vekselstrømsgenerator, kan du bruge et voltmeter komponent af en multi-meter for at tage måling.

Instruktioner

• Find multi-meter-komponenten volt. Afhængig af multi-meter, komponenten voltmeter kan have sine egne havne, eller måleren kan have én vigtigste input og en dial at vælge måling, som du ønsker at tage. Hvis multi-meter har separate porte til at måle volt, kan du genkende dem fra "V", der markerer dem. Hvis multi-meter har kun ét sæt af porte, drej skiven til indstillingen "V" for at bruge enheden som et voltmeter.

• Sæt sonder forsynet med multi-meter i de relevante porte. Test sonderne ved at røre spidsen sammen forsigtigt. Måling på skærmbilledet multi-meter bør ikke flytte fra "0" eller skal flytte ind i de enkelte cifre på de fleste. Hvis det bevæger sig mere end det, sikringen af multi-meter fungerer ikke korrekt og bør udskiftes før prøvning.

• Placere den sorte sonden af multi-meter mod den negative terminal af Delco generatoren. Denne terminal forbliver den samme, uanset om du har et negativt eller positivt ladede generatoren. Det er skrue med metal arm knyttet til den.

• Tryk på den røde sonde til den positive terminal på Delco generatoren. I et negativt ladede generatoren er den positive terminal skruen, der ikke har en isolerende dækning. I et positivt ladede generatoren er pluspolen den røde tråd, der strækker sig mellem to af skruerne.

Tips & advarsler

  • Så længe måleren er sat til volt, når multi-meter er tilsluttet Delco generatoren, tager det en måling af spændingen, der straks. Hvis generatoren ikke er tilsluttet en kørende bilbatteri på tidspunktet for testen, vil måleren sandsynligvis vise en nul læsning.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com