Hvordan man kan se en liste over de seneste opkald på en telefon

February 9

Hvordan man kan se en liste over de seneste opkald på en telefon

Om du skal returnere et telefonopkald fra en gammel ven, der for nylig forsøgt at genoprette forbindelsen, eller fra en sundhedspleje specialist med vigtige oplysninger, du finde ofte dig selv behov for telefonens Opkaldshistorie. Heldigvis findes flere metoder til at hente en liste over seneste opkald, og adgang kan normalt findes ved et tryk på en knap.

Fastnettelefoner med opkalds-ID Service

Opkalds-ID menuer er normalt tilgængelige med knappen CID.

De fleste hjem telefoner har en frivillig caller id-funktion, der er enkel og nem at bruge. På håndsættet, skal du trykke på knappen markeret "CID" eller "CID/menuen." Antallet af den sidste indgående opkald vises på skærmen. Fra dette nummer kan pileknapperne bruges til at rulle gennem en liste over de seneste opkald. Når det ønskede nummer er blevet placeret, vil et tryk på knappen "Tale" ringe til dette nummer.

Cell Phone opkald Logs

På mange telefoner åbnes opkaldsloggen med opkaldsknappen.

Alle mobiltelefoner indspille numrene på de seneste opkald foretaget og modtaget. På mange telefoner åbner et enkelt tryk på "Send"-knappen en liste over seneste opkald sammen med deres status som enten udgående, indgående eller ubesvarede. På nogle touch-screen vil telefoner, at trykke på opkaldsknappen åbne en touch-screen urskive afrivningsblok, der vil omfatte et ikon for at få adgang til opkaldsloggen. Når opkaldsloggen er åben, skal du bruge scroller til at flytte gennem listen.

Din tjenesteudbyder

Din tjenesteudbyder kan give dig en ring historie log.

Udbyderen er en anden ressource for at få adgang til en betydelig Opkaldsoversigt.

For Internet-brugere, kan disse oplysninger findes på udbyderens websted (for både jordledninger og mobiltelefoner). Efter journaliserer i, kan kunder finde deres kontodetaljer, som bør omfatte en detaljeret historie af telefonens brug.

For dem, der foretrækker en low-tech tilgang, bør et telefonopkald, anmoder om en detaljeret Opkaldsoversigt være tilstrækkeligt.

Diverse oplysninger

Opkald tilbage, også kendt som star 69, er nyttig for at opdage det sidste nummer at ringe til en bestemt telefon. Men det kan ikke give noget mere end en enkelt telefonnummer på et tidspunkt.

Mens funktionen opkalds-ID på en fastnet kan være nyttige, er det normalt ikke gratis.

Mange mobiltelefoner begrænse den optagne Opkaldshistorie til omkring 100 telefonnumre. Derfor har fritidsjobs udviklet apps til smartphones, der henter betydeligt længere opkald historier.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com