Hvordan man vælger en Digital Video kamera

October 28

Hvordan man vælger en Digital Video kamera

Med så mange digital produkter oversvømmer markedet, har der aldrig været et bedre tidspunkt til at opgradere til et digitalt videokamera. Flere produkter på markedet, den billigere pris, men hvordan kan du vælge den højre digital video kamera?

Instruktioner

Hvordan man vælger en Digital Video kamera

• Oprette et budget. Det første skridt i at købe et digitalt videokamera er regne ud hvor mange penge du skal bruge, og hvad du planlægger at bruge videokameraet til. Bevæbne dig selv med disse ideer vil holde dig fra overforbrug på et produkt eller funktioner, du ikke behøver virkelig.

• Gøre din CCD forskning. Ligesom megapixels er til en digital fotografering kamera, er CCD'er (opkrævet koblede enheder) til et digitalt videokamera. De mere CCD'er du har, skarpere og mere realistisk dit billede vil være. En grundlæggende digital kamera vil have en chip og er et godt valg, hvis du kun laver personlige video såsom hjem familie videoer. Et mere kompliceret valg er en tre-chip kamera. Det er godt for en start dokumentarfilm eller uafhængige film maker og tilbyder en meget skarpere billede til din endelige produkt.

• Afprøve kameraet i butikken. Det vil ikke give dig så meget nøjagtighed som prøve et kamera i feltet, men du kan få et godt indtryk af kvaliteten af et kamera af prøveproduktet i din elektronikbutik. Kig på ting som hvordan kameraet ser i mørk lys, eller når direkte fokuseret på Loftlys. Også ser på farvetone og kolorere nøjagtighed.

• Læse anmeldelser. Når du finder et par kameraer, som du kan lide i butikken, gå online og tjekke ud af, hvad andre forbrugere havde at sige om produktet. De fleste websteder som Amazon eller Buy.com vil have en god mængde af anmeldelser af de produkter, du overvejer.

• Køb den bedste pasform. Når du har gjort al forskningen og finde et kamera der passer til dig og dit budget, ser online og se om du kan finde en hel del på den. Hvis din bedste deal er lig hvad elektronik butikken tilbyder, skal du købe det fra butikken. Selv om det koster lidt mere, skal du købe det fra en butik. Med en elektronikbutik, hvis du har spørgsmål, kan du gå til en person og tale med dem ansigt til ansigt, i stedet for kun at kunne tale med en rep via telefon eller e-mail.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com