Hvordan udskifter jeg et hus brudt dobbeltsidet vindue?

March 26

Hvordan udskifter jeg et hus brudt dobbeltsidet vindue?

En brækket vindue kan virke som en uoverkommelig udfordring, men udskiftningen windows er tilgængelige i næsten enhver farve, form, størrelse og stil du kan forestille dig. Hvis producenten af originalen er stadig i erhvervslivet og du har været tilfreds med produktet, kan du overveje at bruge dem igen. De vil absolut være din bedste satsning for en præcis udskiftning og kan stadig have dine målinger, farve og stil oplysninger om filen. Arbejdet i sig selv er noget, den moderat dygtige-it-din-selfer kan tackle.

Instruktioner

1 Fjern trim fra det eksisterende vindue på indersiden. Lirke det fra væggen med en flad brækjern. Trække søm igennem fra bagsiden med et par låsning tænger at bevare ansigtet og sæt det til side til genbrug. Måle åbningen af væggen fra ramme til ramme, langs den udvendige kant af det eksisterende vindue, fra top til bund og side til side. Bestille udskiftning til at passe en rå åbning størrelse dimensioner.

2 Lirke uden for trim væk så godt, og klippe negle holder vinduet på plads med en stempelkompressor så ved at køre den langs kløften mellem vindue og mur rammen op begge sider og på tværs af toppen og bunden.

3 Lægge vinduet ned til indersiden. Stå det nye vindue på sin plads, centreret i åbningen. Placere et niveau på karmen i ruden laveste og justere shims efter behov for at centrere boblen.

4 Kile shims bag vinduesrammen på toppen, midten og bunden på begge sider. Placer niveau på forsiden af vinduesrammen og justere efter behov at placere boblen i midten af indikatoren.

5 Søm gennem shims og vindue i rammen. Bruge en hammer og 16 d negle til at sikre vindue i væggen.

6 Justere uden for trim og søm det på plads med en 2-tommer finish negle hver 10 til 12 inches. Caulk omkring den udvendige kant af trim hvor det møder muren og i sømmen mellem trim og vinduesrammen med 100 procent silikone caulk. Glat perle med en afdæmpet finger.

7 Justere interiør trim og negle på plads med en finish negle hver 10 til 12 inches. Fylde neglen huller med malerens caulk på malede vinduer eller træ fyldstof til farvede vinduesrammer. Brug en fleksibel spartel til at anvende fyldstof. Komplet projekt med en touch-up frakke af maling eller pletten i en matchende farve anvendes med en kunst pensel til fyldt søm huller.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com