Dodge Dakota bremse udskiftning Tips

February 21

Dodge Dakota bremse udskiftning Tips

Bremser udgør en væsentlig del af ethvert køretøj. Defekte eller slidte bremser kan resultere i dårlig standsning og føre til ulykker. En Dodge Dakota pickup truck har en fælles front skivebremse system med bageste tromlebremser, og er forholdsvis enkelt at Udskift hvis nødvendigt. Hvis det er første gang, du udskifter bremser på en Dodge Dakota, vil et par tricks af handelen gøre dette job meget lettere at udføre.

Puder

Når du tænker på udskiftning bremser, er det typisk bremseklodserne, der vil blive erstattet. Disse er de dele af bremsen, der sidder inden for caliper og tryk mod rotoren og standse køretøjet. Når dine bremser brug for at ændre, er det på grund af puden bliver slidt meget tynd. At fjerne puderne er bedst gøres sammen med caliper, især hvis caliper behov ændre såvel; men Tricket er at flytte stemplet fra puden. Dette gør at tage off caliper meget lettere.

Når du har taget hjulet ud og har udsat bremse caliper, ser caliper og rotoren. Du vil se en runde stempel kilet mod caliper. Vrikke lang flathead skruetrækker i mellem caliper og rotor og lirke stemplet tilbage. Dette kan tage et minut af presser meget hårdt, men i sidste ende stemplet vil blive skubbet væk, frigøre caliper.

Caliper

Når du har fjernet dine hjul og er klar til at tage ud caliper, bør et par hovedpunkter gøres klart. Kontrollere bolte på caliper. To bolte holde caliper på, og afhængigt af hvor gammel din Dodge Dakota er, de kunne beslaglagt på eller slidt. Hvis bolten hoveder vises afrundet eller strippet, du ønsker at stoppe på dette punkt og tage din lastbil til at bremse reparation specialist i stedet stripping bolte yderligere.

Hvis boltene er god, størrelse op bolt med passende stikket. For en Dodge Dakota fungerer en T-45 drejningsmoment bit med en 3/8-inch skralde bedst. Når boltene er fjernet, kan caliper være svært at trække ud. Tricket her er at presse bunden klip på caliper og samtidigt løfte op caliper fra bunden. Dette vil holde dig fra kampene med caliper at fjerne den. Når du fjerner caliper, kan du fjerne puder og erstatte dem.

Bremse linje slange

Bremse linje er forbundet med bremse slange af to møtrikker, mindre møtrikken på linjen kan nemt løsnes med en 12 mm skruenøgle. Den store møtrik er løsnet bedst med 16 mm skruenøgle. For lettere fjernelse, vil ved hjælp af en transmission eller bremse "linje" skruenøgle være bedst, selvom disse værktøjer ikke normalt indgår i en fælles værktøjskasse.

I mellem de to nødder er en metal klip, der skal fjernes. Ofte er denne tynde metal klip rustne eller beslaglagt på fra fugt. Når nødderne er løs, er ved hjælp af et par diagonal kuttere eller nål-næse tænger til at vrikke klippet frem og tilbage den bedste løsning til at fjerne klippet. Udskiftning af slangen er en enkel vending af denne proces.

Afblødning bremsen

Flere valg er mulige i afblødning bremsen. Pumpning bremserne er den oftest anvendte, men denne proces kan forårsage overdreven belastning til den hovedcylinder. Tyngdekraften blødning er den bedste mulighed for en første-timer, da dette er den nemmeste.

Når du har placeret puder, skru nye caliper og bremse slange på køretøjet, bremse bleeder på toppen af caliper. Åbn fælles landbrugspolitik på de hovedcylinder, og vente på væske til at starte dryp ud af bleeder. Denne proces forårsager lufttryk at tvinge ud af væsken. Når væsken er tvunget ud, hæld den hovedcylinder ny bremsevæske og vente på ren væske til at dryppe ud af bleeder. Stramme bleeder skruen først og derefter erstatte fælles landbrugspolitik på de master cylinder.

Bageste tromlebremser

Bageste tromlebremser er typisk repareret af service specialister, fordi de kan være vanskelig at arbejde på. Selvom du kan aldrig nødt til at erstatte eller reparere tromlebremser, er det vigtigt at vide et par tips alligevel. Køretøjets bageste bremser kun udgør 30 procent af køretøjer bremsekraft efter 2CarPros.com, og er stærkt kompromitteret når det er vådt.

Efter fjernelse af hjulet, tage tromlen og inspicere dele for at se, om noget er slidt eller behov for udskiftning. Hvis materialet på bremsebakken er forarmet til mindre end 1/8 tomme, skal du erstatte sko. Dette vil kræve en særlig foråret fjernelsesværktøj til at fjerne montering fjedre. Værktøjet ligner et par tænger med en speciel hak slut holde foråret. Du vil også brug for en særlig bremsebakken fjernelsesværktøj til at fjerne sko. Dette værktøj er placeret over sko retainer pins og vendte sig mod uret for at frigive benene og fjerne sko. Disse værktøjer kan være tilgængelige fra nogle auto dele butikker, men de kan også skal bestilles specielt. Under denne proces skal du også fjerne støv boot hen til indskrive nemlig væske lækager fra hjulet cylinder. Hvis du ser nogen væske, erstatte hjulet cylinder.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com