Hvordan rengør jeg IAC-modul på en 1990 Ford F150?

July 11

IAC (tomgang Air Control) modul eller motor i 1990 Ford F-150 styrer tomgang hastigheden af varierende luftstrøm ind i motoren. Ved at tillade mere eller mindre luft til at passere ind i motoren, er det tomgang hæves og sænkes efter behov af motoren i tomgang. IAC rejser også tomgang at kompensere for den ekstra belastning på motoren under drift af air condition kompressor. Regelmæssig rengøring af denne enhed vil forhindre kulstof oprustning, der kan tilstoppe IAC passagerne og årsag stalling og en grov idle.

Instruktioner

• Fjern de to 10 mm bolte, ved hjælp af en sokkel og skralde, at holde sort plast dækslet øverst på gasspjæld organ og løft coveret off gasspjæld organ. Løsne klemmen, der tillægger gasspjæld organ med en skruetrækker luftkanal fleksible gummi og glide kanalen off gasspjæld organ. IAC er placeret på siden af gasspjæld organ.

• Løft låsetappen på IACS elektriske stik og skub stik ud af IAC. Fjern de to 10 mm bolte, ved hjælp af en sokkel og skralde, der tillægger gasspjæld organ IAC og trække IAC off gasspjæld organ.

• Spray på indersiden af IAC og indersiden af passagerne i gasspjæld organ, med dele cleaner spray. Skrub IAC og passager med tandbørste til at løsne kulstof oprustning. Undgå sprøjtning store mængder af renere til gasspjæld organ. Ford har anvendt plastmateriale til gasspjæld organ for at forhindre kulstof oprustning og det er let fjernes af skrappe kemikalier.

• Geninstallere IAC på siden af gasspjæld organ og spænd de to 10 mm bolte sikkert. Sæt elektriske stik tilbage i IAC. Fra inde i kabinen, holde for gassen til gulvet og starte bilen. Rev motoren indtil dele cleaner spray er ryddet fra motoren og lastbilen tomgang på sin egen.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller og arbejde handsker når du arbejder omkring en kørende motor til at forebygge alvorlige skader.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com