Hvordan at justere karburatoren nål ventil

March 16

Hvordan at justere karburatoren nål ventil

Mekanisk dias og konstant hastighed karburatorer anvendes på motorcykler brug en nål ventil til at styre brændstof flow gennem de vigtigste jet. Koniske nålen er fastgjort i skyderen del af øvre karburatoren og det glider ned i det vigtigste brændstof rør. Tilspidsning på nålen bestemmer, hvor meget brændstof kan blive trukket ind i indtag stream. Nål position svarer til at drosle indstilling hele vejen ind i røret til inaktiv, og glider det meste af vejen ud af røret for vidt åbent gasspjæld. Karburator nåle kan justeres for at læne sig ud af det vigtigste brændstof kredsløb, eller gøre det mere rig. At hæve nålen i skyderen vil gøre brændstof/luft-blanding mere rig, og sænke nålen vil læne sig ud.

Instruktioner

• Fjerne toppen af karburatoren. Drej karburator toppen montering bolte mod uret, indtil de er fjernet, så løft top og skyderen fra karburatoren kroppen.

• Fjern nålen holderen fra skyderen. Skub nålen, ind og derefter ud af skyderen. Fjerne locator klippet på nålen med tang.

• Erstatte locator klippet i en lavere slot at hæve nålen og gøre blandingen mere rig, eller i en højere slot til at sænke nålen og lean blandingen ud.

• Geninstallere nålen i skyderen og erstatte holderen klip. Guide nålen og skyder tilbage ind i karburatoren kroppen, at sikre, at nålen glider let ind i de vigtigste brændstof rør. Re-installere og stramme karburator top cap bolte fabrik specifikationer for dit mærke og model af cykel.

• Prøvekørsel motoren. Nysen og popping tilbage gennem karburatoren ved høje omdrejninger angiver en mager blanding og for lav en indstilling på nålen. Overdreven sort røg i udstødningen angiver en rig blanding og alt for høj en nål indstilling. Gentag trinene for at korrigere nål holdning.

Tips & advarsler

  • Nålen er et temmelig delikat stykke metal. Passe på ikke at bøje eller ændre formen af nålen i nogen måde.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com