Hvordan at reparere en TomTom

July 27

Hvordan at reparere en TomTom

En GPS navigations enhed giver mulighed for nem rejse under ture eller daglige pendler. Problemer med en GPS-enhed kan være en stressende og tidskrævende begivenhed især i ukendte områder. TomTom fremstiller flere GPS-modeller, der giver brugervenlighed og brugerdefinerede funktioner. Nogle vil endda give mulighed for Bluetooth connectivity nemlig hænder-omkostningsfrit gerning. De fleste af disse problemer kan løses uden at behøve en tekniker.

Instruktioner

Hvordan at reparere en TomTom

• Øge lydstyrken på enheden. Hvis turn-by-turn retninger eller de hørbare meddelelser ikke spiller, kontrollere lydstyrken. Vælg "Skift indstillinger" i "Main Menu" og tryk på "Lydstyrke indstillinger." Nogle modeller giver mulighed for automatisk volumen justeringer, hvis køretøjet interiør er for højt.

• Opdatere det kort, der er installeret i systemet ved at besøge webstedet TomTom du kan hente nye kort eller Bestil nye kort på et hukommelseskort. På grund af den konstante vej reparationer og ændringer, kan forældede maps få du tabt. Nogle modeller vil automatisk opdatere kortene med tjenesten trafik.

• Ændre de menneskelige stemmer tilbage til computer stemmer. Når du bruger menneskestemmer og celebrity salgsfremmende stemmer, vil nogle turn-by-turn retninger ikke arbejde. Vælg "Indstillinger for stemme," derefter vælge "Skift stemme", derefter vælge en af computer stemmerne på listen.

• Justere bil adapter plug, der fulgte med TomTom i stikkontakten køretøj til at sikre, at det er tilsluttet korrekt. Over tid får nogle adaptere beskadigede stik, som muligvis skal ændres. Hvis GPS-opladeren er hardwired i dit køretøj, Sørg for det er korrekt forbundet til batteriet.

• Justere placeringen af GPS og flytte køretøjet fra obstruktiv elementer. Nogle bygninger og store træer kan interferere med signalet fra satellitterne. Sluk GPS og magt det tilbage på så godt hvis det løbende ikke lykkes at oprette forbindelse til signalet. Hvis det er nødvendigt, kan telefonen blive nulstillet for at fremstille indstillinger, hvis problemet fortsætter.

• Sikre, at din telefon på listen kompatible TomTom Bluetooth. Nogle telefoner vil ikke arbejde med TomTom-enheder at oprette håndfri opkald. Tjek listen og se, hvis nogen telefon du har er kompatibel (Se ressourcer). Sikre mulighed for Bluetooth er indstillet til at modtage data for at kunne uploade telefonbogen fra din telefon.

Tips & advarsler

  • Forsøg ikke at reparere din GPS under kørslen.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com