Hvad er USB-porten på bagsiden af en DirecTV modtager bruges til?

September 24

DirecTV tilbyder abonnement satellit-tv-tjenester som et alternativ til kabel eller for dem, der bor i et landområde uden kabel eller andre tv-adgang. DirecTV tilbyder abonnenter et udvalg af forskellige modtagere, herunder en hel-house-modtager, der tillader dig at se det samme program i forskellige rum uden at miste din plads i showet. DirecTV tjenester omfatter valg blandt high definition digital video recorder modtagere, standard digital videooptager modtagere, høj definition modtagere og standard modtagere. De fleste er udstyret med en USB-port på bagsiden af modtageren.

High Definition Digital Video-optagere

HD DVR modtageren tilbydes af DirecTV leveres med en USB-port på bagsiden af det – fra tidspunktet for offentliggørelsen, DirecTV dokumentationen hedder det, at havnen i øjeblikket er forbeholdt fremtidig brug. Det fungerer med USB 2.0 vært 5V = 500mv. Det vil acceptere en iPod eller USB-konfigureret mobiltelefon opkobling til at opkræve disse enheder, men bortset fra at, det tjener ingen funktion på tidspunktet for offentliggørelsen. Output stik omfatter digital optisk, digital koaksial, to RCA stereo og en RCA. Videoudgang omfatter HDMI, komponent, og S-Video, to komposit RCA-stik og en ekstra komposit RCA-stik. Andre tilslutninger omfatter to satellit i jacks, en indre RF antenne, en front USB, en back USB, en Ethernet, en eSATA-port og et telefonstik.

Funktioner af DirecTV Digital Recorder modtagere

Andre funktioner af DirecTV DVR-kuratorerne omfatte evne hen til pause og tilbagespoling af live HDTV i 90 minutter, YouTube video display i fjernsynet når konfigureret med en internetforbindelse, instant replay, integration med Facebook eller Twitter, program søgeordssøgning og evnen til at programmere din DVR fra hvor som helst ved hjælp af din mobiltelefon eller computer. De fleste DirecTV receivere kommer med den ekstra USB-port på bagsiden af modtageren.

Øget optagelse kapacitet

USB-porten er ikke en forbindelse til at tilføje en ekstern harddisk. DirecTV tilbyder en særlig port på sin high-end digital videooptagere bruger serie fremskreden teknologi hengivenhed eller SATA-forbindelse teknologi hen til krog oppe specifikke anbefalede harddiske. Denne eSATA port er porten du bruger snarere til at oprette forbindelse til den eksterne harddisk til yderligere lagring af optagede programmer. Denne indstilling er ikke tilgængelig på alle modtagere.

Tilslutning til internettet

DirecTV tilbyder en mulighed for abonnenter at tilføje DirecTV biograf, som giver mulighed for at se af film på efterspørgslen ved hjælp af en abonnents nuværende internetadgang. Dette omfatter ser netop frigivet film på DirecTV netværk og derefter vælge fra deres video bibliotek med over 6.000 film. Dette program kan kræve et ekstra stykke udstyr og gebyrer for at få adgang til disse funktioner.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com