Sådan får du High Definition programmering

February 9

High-definition programmering tager fordel af den øgede lagerkapacitet i et digitalt signal at pakke flere oplysninger til dens udsendelse. Dvs. billeder på TV er langt skarpere og klarere end de ville være med det gamle analoge signal. High-definition programmering er temmelig standard for de fleste sendetid netværk viser samt de på mange kabel stationer. For at modtage dem, nødt du simpelthen til at have den rigtige slags udstyr.

Instruktioner

• Tjek dit TV for at sikre det er HD-kompatible. De fleste nye modeller er udstyret med en intern HD tuner, gør det muligt at modtage HD-signaler automatisk. Instruktionsbogen skal oplyse om sådan en tuner er på plads. Hvis ikke, kan du købe en HD-modtager, som sidder på toppen af dit TV som en kabelboks til enhver elektronikbutik.

• Kontakt din kabel- eller satellit-tjeneste og Spørg, hvis du modtager HD programmering. Kabel-selskaber tilbyder normalt en form for "digitale tjeneste", der omfatter HD programmering. Satellit-tjenester tilbyder lignende muligheder. I begge tilfælde opkræver selskaberne et ekstra månedligt gebyr at levere HD-service. De kan sætte dig op meget nemt hvis du ikke i øjeblikket bærer det.

• Tjek din TV-programoversigter for at se hvilke programmer der er tilgængelige i high definition. I øjeblikket, udsendes de fleste "high-end" viser i HD samt standard definition. Dette omfatter prime-time network shows som "Lost" og "American Idol," high-end kabel shows som "Battlestar Galactica" og "The Closer," film på premium kabel stationer som HBO og live sportsbegivenheder (mindst en håndfuld NFL spil er udsendt i HD hver søndag). Syndikerede viser udsendelse ud af prime time, viser broadcast lokalt og "fyldstof" viser på grundlæggende kabel stationer normalt ikke udsendes i HD. TV-programoversigter, såsom dem på TVGuide.com (Se nedenstående ressourcer) nævner som viser er i HD, og som viser ikke.

• Tune ind på HD broadcast showet og se som normalt.

Tips & advarsler

  • Sørg for tv'et er forbundet til tuner, kabelboksen eller satellitboksen med et HDMI-kabel. Ældre A / V-kabler er ikke sat op til at håndtere high-definition signal næsten lige så godt, og mens du kan stadig modtage programmering, billedkvaliteten vil ikke være så skarpe.
  • De fem store "gratis TV" net (NBC, CBS, ABC, Fox og CW) sende mange shows i HD, så hvis dit TV er HD-kompatibel, skal du stadig kunne få HD viser selv hvis du ikke har satellit- eller kabel-TV.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com