Sådan Fix en bil varmer ledning

June 4

Sådan Fix en bil varmer ledning

Sådan fix en bil varmer kerne.

Instruktioner

• Først vil vi samle alle værktøjerne og en Arbejdslampe, så du kan komme i gang. Tag varmelegeme core slanger at du har et opsamlingsbassin nedenunder til at fange bruges frostvæske. Nu her er den vanskelige del gøre sikker dække kid's deres øre, fordi disse bittesmå bolt forankring varmelegeme core er tuff at komme til på de fleste ansøgning. Sørg for, at i din værktøjskasse du har 1/4 tommer drev sæt med udvidelse og drejes 's at nå akavet position.

• Fjern alle bolte Sørg for at du har en gammel beholder til del Tjek inspicere varmelegeme core slange nøje hvis de viser alder så Udskift dem. Fjerne gamle vandvarmer kerne og inspicere nye en og sørg for der er ingen skader og derefter installere det på samme måde du tog det fra hinanden. Nu overvejer du har installeret den nye opvarmningsanlægget kerne er det tid til at sætte på varmelegeme core slange.

• Nu får kan superflush og læse vejledningen til udskylning radiator system. Forudsat at du har skyllet systemet og alle slange er stram kan du starte, fylde med frostvæske. Lad bilen køre for et par minutters Hvornår du antifreeze er kronet sat på køleren hætten Lad varme op og tage din lys kontrol for at sikre ingen lækagen køretøj. Tænd ovnen og sørg for luft er rart og varmt. Nu du med held ændret din vandvarmer kerne og gemt omkring 200$.

Tips & advarsler

  • Du skal ændre din termostat, når du ændrer varmelegeme kerner.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com