Støj forskellen mellem Nikon D300s og D700

June 2

Støj forskellen mellem Nikon D300s og D700

Nikon DSLRs er kendt for deres støjreduktion kapaciteter. Evnen til at reducere støj er ikke det samme for alle Nikon DSLR, men. De komponenter, der går til at gøre kameraet organer varierer og kan have en betydelig indflydelse på mængden af støj, som vil være til stede i billeder det fanger. Det er, hvad der er indeni, der tæller.

Støj

Støj er udseendet af tilfældige pletter af farve i en digital foto hvor der skulle være dejlig glat farver. Hvis du nogensinde har set et billede, der ser kornet eller synes at være en smule sne, kan du se på et eksempel af støj i en digital foto. Nogle gange kan vi sige et foto ser fuzzy, når vi ser en med en masse støj.

Årsager

Et digital kamera sensor indsamler fotografier som lys. At lys og genstand for fotografierne skal derefter konverteres til et billede. Dette sker elektronisk inde i kameraet. Denne proces kan medføre, at nogle af pixels til at blande sig med deres tilstødende pixel elektronisk. Resultatet er pixel, der indeholder tilfældige farver. Dette forstærkes ved højere ISO, fordi kameraet skal bruge mere af et gebyr til at konvertere lyset til et billede. Jo højere ISO, den mere støj vil blive indført i et billede.

Støjreduktion

Der er to vigtigste komponenter, der hjælper med at holde støj til et minimum. Størrelsen af billedsensoren er den største. En større sensor breder sig ud pixels, reducere mængden af elektrisk interferens mellem dem, når de går igennem deres konvertering af lys til billedet. Den anden er indbygget i computeren, genkender støj-software. Softwaren ændrer farven og udjævner området at reducere støj synlig udseende.

D300s og D700

De to organer har et tilsvarende antal mega-pixel. D300s er 12.3 MP mens D700 har 12,1 MP. Den store forskel er D700 har en full-frame sensor, der er større end D300s' APS-C sensor. Sprede det samme antal pixels på tværs af et større område vil sædvanligvis resultere i mindre støj og i dette tilfælde det gør. Mængden af støj, der findes i et billede fra D700 på ISO 320 er omtrent det samme som mængden af støj, der findes i et billede fra D300s ved ISO 125. Den målte forskel er omkring 1,5 stopper i ISO mellem de to organer på tværs af ISO spænder fra 100 til 6400. D700 vil konsekvent leverer billeder med mindre støj end D300s på lig ISO'er.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com