Hvordan føjer jeg POI til Magellan Maestro?

May 25

Magellan Maestro er en GPS navigationsenhed, det tal din nøjagtige position og giver rejseretninger via satellitter. En af de mange funktioner i Magellan Maestro er den POI, eller det punkt af interesse, locator, som giver trinvis rutevejledning til en af tusindvis af interessepunkter forudindlæst på din enhed. Endnu flere IP'er kan føjes til dit Maestro via SD-kortlæser på Maestros krop.

Instruktioner

• Opret et POI ved hjælp af POI Manager-softwaren, der fulgte med Magellan Maestro. Indsæt SD- eller MMC-kort i computerens card læser slot eller card-netværkskort. Vente på computeren at genkende drevet og åbne en mappe knyttet til SD-kortet. Træk det POI, du har oprettet til SD-kortet mappe. Når det er indlæst på kortet, skal du højreklikke på mappeikonet og vælger "Eject." Fjern SD-kortet fra læseren eller adapteren.

• Indsæt SD- eller MMC-kort i den ekspansion slot ligger på venstre side af Maestro.

• Tænd Maestro og vente på at indlæse til hovedmenuen. Tryk på knappen "Indtaste adressen" og vælge indstillingen "Udvidet".

• Vælg "Min POI"-menuen og tryk på "Skift min POI fil" valgmulighed. Klik på navnet på den nye POI kan tilføje det til Magellan Maestro. Gentag disse trin med hver POI, du har tilføjet til SD- eller MMC-kort. De nyligt tilføjede POI'er kan nu tilgås fra indstillingen "Min POI" i hjælpeprogrammet "Indtaste adressen".


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com