Hvordan til at skifte olie på en 1999 Chevy Silverado Z71

May 23

Olieskift på en 1999 Chevy Silverado Z71 bør være fuldført hver 3.000 miles for at forhindre dannelsen af slam. Olie kan ikke ødelægges andet end afbrænding, selv om det kan blive alvorligt forurenet. Når motoren er kold, stempler og ringe kontrakten, at skabe en dårlig forsegling, indtil de har varmet op og udvidet. Dette giver mulighed for forbrændingsgasser at omgå ringene og indtaste krumtaphuset og blandes med olie. Dette og kondens på indersiden af en kold motor resultere i stigende forurening. Disse faktorer kombineret med fordelingen af tilsætningsstoffer til olien oprette slam hvis olien ikke ændres regelmæssigt. Denne slam blokerer olie flow fra topstykke til bundkarret.

Instruktioner

• Hæve lastbilen med gulvet stikket og sted jack står under rammen. Sænke lastbilen, så det hviler på tribunerne. Placere dræn bundkar under bundkarret og fjerne bundproppen i gryden ved hjælp af en skruenøgle. Tillad olien løbe ud.

• Installere bundproppen i bundkarret og stramme stikket sidder godt. Ikke stramme det som tråde vil strippe. Fjerne oliefilter på førerens side bag på motoren ved hjælp af en olie filter skruenøgle. Sørg for at o-ringen kommer ud med oliefilter.

• Spredt lidt olie på o-ringen på det nye filter og tråd det på så stramt som muligt i hånden. Brug ikke filter skruenøgle til at stramme den.

• Lavere lastbilen. Åbn motorhjelmen og fjerne olie fyldstof cap. Fylde motoren med 6 Potter af olie og erstatte fælles landbrugspolitik. Trække oliepinden, tørre det af og indsætte den igen. Trække oliepinden og tjekke oliestanden.

Tips & advarsler

  • Det er ulovligt og bare dårlig dom til dump olie på jorden. Placer olien i gallon mælk eller vand, kander og bortskaffe det på en auto dele butik. Disse butikker har typisk en tank i ryggen til netop dette formål.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com