Sådan Drain Radiator af en 2005 GMC

October 15

Sådan Drain Radiator af en 2005 GMC

Ændre radiatoren væske i din motor typisk ikke højt på de fleste menneskers prioriterede liste, men det skal gøres hvert år for at skylle ud kontaminanter eller rust i det system, som forhindrer, at køleren gør sit arbejde. Dette er ikke en vanskelig opgave at gøre, men det starter ved første dræning ud af gamle kølervæske. I dette tilfælde køretøjets projekt er en 2005 GMC-udsending, men fremgangsmåden er den samme for andre køretøjer.

Instruktioner

• Tillade køretøjets køle helt af før du arbejder på kølesystemet. Kravle under forreste del af køretøjet og bruge en lommelygte til at finde petcock på bunden af køleren. Det er på førerens side af motoren i langt nederste venstre hjørne.

• Placere en afløb pan nedenunder radiator til at fange kølevæske som det dræner. Pop hætten og åbne radiator kasket med dine hænder til at tillade modtryk til at skubbe kølervæske ud af motoren.

• Åbn petcock med den ene hånd og tillade kølemiddel til at flyde i gryden, afløb. Når drænet, bortskaffe kølervæske på en automotive væske genanvende i dit område.

Tips & advarsler

  • Sørg for, at motoren er cool, før du arbejder på køretøjet; ellers risikerer du at brænde dig selv alvorligt.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com