Sådan importeres SWF-filer til FLA

June 16

Sådan importeres SWF-filer til FLA

FLA filformat bruges til redigerbare film eller animation indhold oprettet i Adobe Flash. Når FLA-filer er offentliggjort på internettet, er de komprimeret i SWF-format. Du kan dekomprimere en SWF-fil og få sin FLA fil(er) med Flash decompiler software. Flash Decompiler Trillix, Sothink SWF Decompiler og Swf2Fla Flash Decompiler er nogle af de programmer, der kan dekomprimere SWF-filer og udtrække deres FLA medier.

Instruktioner

Flash Decompiler Trillix

1 Hent og Installer Flash Decompiler Trillix.

2 Starte programmet. Klik på "Åbn" og gennemse nemlig den SWF input fil i valgvinduet. Vælg mediet og klik på "Åbn" for at importere den.

3 Klik på "Extract SWF objekter" for at dekompilere SWF-filen. Filmappen til de udpakkede medier vises. FLA-filer vil blive gemt i en mappe, "Rammer".

Sothink SWF Decompiler

4 Hent og Installer Sothink SWF Decompiler.

5 Starte programmet. Gå til menuen "Explorer" og Find fil bibliotek af SWF-filen. Vælg medie til at importere.

6 Klik på "Eksportere til FLA/FLEX". Kontroller indstillingen FLA er valgt på skærmen programmering, der vises. Klik på "Gennemse" for at målrette en placering for at gemme de eksporterede FLA-filer. Klik på "OK". En bekræftelsesmeddelelse vises når FLA-filer er blevet eksporteret. Klik på "Åbn filen" adgang til medierne.

Swf2Fla Flash Decompiler

7 Hent og Installer Swf2Fla Flash Decompiler.

8 Starte programmet. Klik på "Åben SWF" og til den SWF input fil i valgvinduet. Vælg mediet og klik på "Åbn" for at importere den.

9 Klik på "Konvertere til FLA" Target en placering for at gemme filen i det vindue, der åbnes, og klik på "Gem". En bekræftelsesmeddelelse vises når FLA-filer er blevet eksporteret.

Tips & advarsler

  • Flash Decompiler Trillix, Sothink SWF Decompiler og Swf2Fla Flash Decompiler er alle kommercielle programmer, der kan benyttes gratis i en begrænset prøveperiode. Flash Decompiler Trillix og Sothink SWF Decompiler er tilgængelig i både Mac og PC versioner, mens Swf2Fla Flash Decompiler kan kun installeres på Windows-systemer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com