Sådan oprettes en THM fil

October 16

Sådan oprettes en THM fil

THM filer er miniaturer, der genereres automatisk af større video og foto filtyper. Filen miniature er en lille, ikon-størrelse billede, der fungerer som et preview af filen større. THM filen skal indeholde den nøjagtige samme navn som den vigtigste video eller foto fil for at fungere korrekt. Hvis videofilen er "funhouse.mov", skal den resulterende miniature navngives "funhouse.thm."

Instruktioner

1 Oprette grafikelement ved hjælp af fotoredigering software som Photoshop. Begrænse billedets størrelse til bredde 160px, højde 120px og opløsning på 72px.

2 Gemme grafik. Klik på "fil", derefter "Gem til web" fra den øverste menu i Photoshop. Et nyt vindue vil popup for Gem til Web-indstillinger. Vælg fanen "Optimeret". Vælg "JPEG," kvalitet "100," under indstillinger, og indskrive boksen nemlig "Optimeret." På den nederste højre side under fanen "Billedstørrelse", Vælg "160", højde og bredde "120" under nye størrelse. Klik på "Gem." En JPG-fil vil blive oprettet.

3 Omdøbe JPG fil forlængelse at THM. Vælg filen og højreklik på "Omdøb." Hvis du har problemer med at omdøbe fil forlængelsen, slå fra "Skjul filtypenavne for kendte filtyper". For at gøre dette, åbne Windows Explorer. Gå til "Værktøjer", derefter "Omslag valgmuligheder." Klik på fanen "View" og uncheck "Skjul filtypenavne for kendte filtyper." Klik på "Anvend" og derefter "OK".

Tips & advarsler

  • THM-filformatet er næsten identisk med JPEG-formatet. Hvis du allerede har en JPG-fil, er alt du behøver at gøre, simpelt hen omdøbe fil forlængelsen at THM. Husk på, at din oprindelige JPG-fil skal være temmelig lille at arbejde som miniature.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com