Sådan Sync Audio på AVI film Software

June 15

AVI er et video format, der er kendt for at bevare god kvalitet på bekostning af en stor filstørrelse. Synkronisering af lyd til en video, som en AVI-fil, tvinger filerne til at line og spille i tid sammen. Hvis lyden ikke synkroniserer, ligner resultatet en gammel film med dårlige dubbing hvor skuespillerens læber bevæge sig, og du høre de lyd sekunder senere.

Instruktioner

1 Start Windows Movie Maker ved at klikke på "Start & gt; Alle programmer & gt; Windows Movie Maker."

2 Når Windows Movie Maker åbner, tryk på "CTRL + jeg." I midten af skærmen vises et vindue mærket "Importer". Brug dette vindue til at finde din AVI-fil og dobbeltklikke på den. Windows Movie Maker vises en statuslinje viser dig de fremskridt, det gør for at importere din AVI-fil. Når den når 100 procent, statuslinjen vil forsvinde og dine videoklip vises i midten af programvinduet under ordet "Samlinger." Gentag dette trin for at importere den lydfil, du vil synkronisere med din AVI-fil.

3 Træk din AVI fil ned til tid linjen nederst på skærmbilledet, som ligner en flok af lange rektangler med tal over dem. Træk din lydfil ned til tid linjen. Både AVI fil og lydarkivet vises som lange rektangler mærket af deres respektive filnavne. Træk det rektangel, audio venstre og højre til at placere audio hvor det synkroniserer med video ordentligt. Hvis lydfilen er den samme længde som AVI-fil, bør de to rektangler være foret op og parallelt med hinanden i tid linjen.

4 Test dit projekt for at se hvis AVI og lyd-filer synkroniseres den måde du ønsker dem. Klik på "Play"-knappen under eksempelvinduet. Windows Movie Maker vil spille dit projekt på skærmen til udskriftsvisning. Du kan stoppe det helst du ønsker ved at klikke på knappen "Stop".

5 Gemme projektfilen som en ny film, når du er tilfreds med synkronisering mellem din AVI og lydfil. Klik på "fil & gt; Gem filmfil." Et vindue vises midt på skærmen. I dette vindue, klik på "Denne Computer" og "Næste".

6 Skriv et navn til din nye synkroniserede video fil i boksen ud for ordet "Navn". Vælg hvor du vil gemme din video ved at klikke på knappen "Gennemse". Klik på "Næste". Forlade indstillingerne alene i det næste vindue og klik "Næste". Windows Movie Maker vil synkronisere din AVI og lyd-fil og viser en statuslinje, der viser sine fremskridt i synkronisere de to filer sammen. Det er færdig med at synkronisere filerne sammen, når det viser beskeden "Klik finish til at afspille filmfil." Exit ud af programmet. Den nye filmfil er synkroniseret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com