Hvordan du får en bred vinkel på en afgrøde Sensor

November 19

Hvordan du får en bred vinkel på en afgrøde Sensor

Sensor størrelse i et digitalt kamera påvirker linse udvælgelse og støjreduktion. Større sensorer er mindre modtagelige for digital støj--typisk farvet pixel, der vises i de mørkeste dele af et billede. Fuld størrelse sensorer er 36 mm 24 mm, samme størrelse som en 35 mm negativ. Mange kameraer med fuld størrelse sensorer vil acceptere ældre objektiver beregnet til 35 mm film, selv om alle funktioner ikke kan arbejde. Men nogle digitale enkelt linse refleks kameraer og alle point-and-shoot kameraer har mindre sensorer. Dette har den praktiske virkning at øge brændvidden af en linse, hvis designet til film eller en fuld-størrelse sensor, og det begrænser brugen af vidvinkel objektiver med sådanne kameraer. Der er tre metoder til at få wider-angle visninger, på trods af disse begrænsninger.

Instruktioner

• Erstatte den normale linse med en vidvinkel linse dedikeret til kameraets sensor størrelse. Det er den dyreste, men det tilbyder den højeste kvalitet. De fremkomne billeder skal være skarpe fra hjørne til hjørne. De bør være fri for kromatisk aberration--ulige farveeffekter, der ser ud som lysende kanter. De skal have minimal interne refleksioner når pegede på en kraftig lyskilde, og de bør ikke udviser tøndeforvrængning--en effekt, der gør parallelle linjer bule udad i det endelige billede.

• Tilføje en supplerende vidvinkel linse foran den eksisterende linse. Dette vil arbejde for nogle kompakt kameraer og digitale single-linse refleks kameraer-- eller DSLRs. supplerende linser er tilbudt af både producenter af originalt udstyr og eftermarked virksomheder. Med en DSLR, supplerende linsen simpelthen skruer på foran de vigtigste linse. Kompakt kameraer eller point-and-shoot modeller har brug for en adapter. Dette er normalt en slange, der tillægger over eksisterende linsen med supplerende linse monteret på sin front. De vigtigste linse er gratis at flytte inde i røret. Disse linser er billigere end en vidvinkel linse og er et praktisk alternativ til lejlighedsvis brug, selv om de er ikke så skarp i hjørnerne og kan lide af interne refleksioner.

• Brug kameraets panorama funktion eller fotoredigering software til at opnå en bred vinkel. Nogle kameraer tilbyde en panorama funktion, der sætter billeder sammen. Fotoredigering software som Photoshop, Pixiq eller Zoner Photo Studio også kan gøre dette. Uanset hvilken metode er her et par tips til bedre resultater. Prøv at visualisere det endelige billede, regne ud hvor billedet vil begynde og slutte. Prøv at overlappe generøst, selv om dette ikke altid er muligt med in-kamera panorama funktioner. Tage foto sekvens ved hjælp af en normal eller kort telefoto indstilling for linsen, der introducerer mindre forvrængning. Brug om muligt et stativ til at sikre, at kameraet er niveau i hele sekvensen.

Tips & advarsler

  • Brug et stativ eller en sækkestol til støt kameraet. Det er en simpel måde at forbedre skarpheden.
  • Bruge lukkerhastighed forsinkelse, typisk 2 til 12 sekunder fra tidspunktet, hvor udløserknappen er skubbet indtil det brande, for at reducere vibrationer og forbedre skarphed.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com