Hvordan man Vælg trådløs sikkerhed på en iPhone

August 12

Hvordan man Vælg trådløs sikkerhed på en iPhone

iPhone er en linje af smartphones lavet af Apple. Alle iPhones omfatter et netværkskort til Wi-Fi netværk, der tillader iPhone til at slutte sig til--der er, bliver trådløst tilsluttet--adgangspunktsenhed servicering et bestemt netværk. Konfigurationsparametre for hvert netværk er dikteret af dets adgangspunkt. Nogle netværk er åbne og ukrypteret, mens andre bruger en af flere sikkerhedsprotokoller til beskyttelse af deres brugere. Du kan have din iPhone slutte sig nogen af disse typer af Wi-Fi-netværk.

Instruktioner

• Tryk på knappen "Home"-iPhone. Lad fingeren glide hen over den nederste del af touchscreen til at aktiverer input fra brugeren.

• Tryk på "Indstillinger", og derefter på "Wi-Fi." Telefonen vil vise de trådløse netværk, der er inden for radio. Find det netværk, du ønsker at deltage på denne liste.

• Klik på det netværk, du ønsker at deltage. Hvis netværket er åbent, iPhone vil slutte sig til det uden nogen yderligere indsats fra din side. Hvis netværket er sikker, vil iPhone bede dig om netværksnøgle - også kaldet "password" eller "passphrase" - at du skal skaffe fra netværksadministratoren. Angiv det, så tryk på "Opret forbindelse". Efter et par sekunder, vil iPhone rapport, at det sluttede Wi-Fi-netværk.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com