Sådan får du High Definition på Aiko STB255

April 29

Aiko STB255 er en digital set-top boks, der tillader dig at tilslutte din kabelsystem til dit tv. Mens du bruger denne boks, kan du se aktuelle programmering og hvad er kommende brug af systemet guide og endda pause live tv, mens du ser. De STB255 funktioner composite video indgange, du kan bruge til at slutte boksen til en high - definition tv. Skal du tilslutte kablet feed til boksen først, derefter Tilslut komposit til tv.

Instruktioner

• Placer Aiko STB255 et sted, hvor du vil kunne nå fjernsyn, kabel stikkontakt og stikkontakten. Tilslut netledningen til porten på den yderste højre side af bagsiden af enheden. Tilslut den modsatte ende af denne ledning til en åben stikkontakt i nærheden.

• Tilslut et koaksialkabel til kabelforbindelse på væggen. Kør dette kabel til kabelboksen og Tilslut det til koaksial-porten placeret længst til venstre side af bagsiden af enheden. Sørg for at Skru kablet i porten fuldt ud at undgå det falder ud senere.

• Tilslut den røde, grønne og blå komposit kabler til de samme farvekodede indgange placeret i den øverste midterste del af bagsiden af enheden. Disse er de video kabler, som vil tillade dig at se video i high definition. Tilslut den modsatte ende af disse kabler til de røde, grønne og blå indgange på bagsiden af tv'et.

• Tilslut de røde og hvide audio kabler til de samme farvekodede indgange placeret under komposit-indgange på bagsiden af en kabelboks. De sammensatte videokabler omfatter ikke lyd, så du bliver nødt til at gøre dette for at høre hvad der er på tv. Tilslut anden enden af disse kabler til de røde og hvide indgange på dit tv.

• Drej på kabelboksen ved at trykke på "Power"-knappen på fjernbetjeningen. Tænd TV'et, og tryk på "Input" knappen for at vælge den indgang, du tilsluttet Aiko STB255. Tryk på knappen "EPG" for at opdrage guiden og bruge piletasterne til at vælge en kanal med "HD" i titlen skal starte ser HD programmering.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com