Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Nyhed Nedsat pris! Trusser Til Kvinder er Sexet Blonde Trusser Lav Talje Sømløse Trusser Åndbar Underbukser Tyndt Undertøj Nylon Stof Glat Bukser Forstør

Trusser Til Kvinder er Sexet Blonde Trusser Lav Talje Sømløse Trusser Åndbar Underbukser Tyndt Undertøj Nylon Stof Glat Bukser

kr26.64

-54 %

kr59.13

Ny vare

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type 4 Undertøj Til Kvinder
Bruger Kvinde
størrelse M L XL XXL
Mærke EVMJI
7 Farve Red/Black/Light Red/Dark Blue/Green/Red wine/Gray
Sammensætning 85%Nylon 15%Spandex
Seksuelt Suggestive No
Funktioner 2 Åndbar
Sjofelt Billede No
Mønster Type Blomster
Model-Nummer AF901
Type 3 Skridtet bomuld materiale
Køn Kvinder
Funktioner 1 Blød
Stil sexet
type 2 Tynd
For Kvinde/Dame
Element Type Trusser
Bundløse Trusser Type Trusser
Type 5 Underbukser
Type 1 Trusser
Anledning Type low-Rise
Materiale BOMULD, Spandex, Nylon
Dekoration Blonder

Shopping Rådgivning

1. Kære kunde, at alle vores produkter størrelser er Asian størrelser.Ændre størrelsen til at være mindre end den Europæiske størrelse.Det anbefales, at du vælger en større størrelse, når de køber.

2. Alle dimensioner af vores produkter er manuelt målt, og der er en fejl af 2-3cm i måleresultaterne.Sammenlign venligst din aktuelle måling størrelse til størrelse tabel, der leveres af os til at købe (det anbefales at købe en større størrelse).

3. For kunder med tyk talje og hofter, det anbefales, at du vælger en større størrelse så meget som muligt, det vil bringe dig mere komfort og en bedre iført oplevelse.

4. Der henvises til farven på produktet rent faktisk har modtaget.I forskellige computerskærme, farve, har nogle afvigelser.Tak for din forståelse.

5. For bedre at kunne partition og opdele produkter, vi bruger anden emballage for forskellige produkter og farver, der er bekvemt for dig at opbevare og bruge, og bringe mere skønhed til din udsøgte liv!

Mange tak for din støtte

1. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med kvaliteten af vores produkter og tjenester, kan du efterlade os en fem-stjernet evaluering og positiv anmeldelse.

2. Hvis du har nogen spørgsmål om vores produkter eller tjenester: du bedes kontakte os i god tid, før du bekræfter modtagelsen og forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kvalitet og kundeservice.Mange tak!

Tags: xr vandmænd dækker.

Skriv en anmeldelse

Trusser Til Kvinder er Sexet Blonde Trusser Lav Talje Sømløse Trusser Åndbar Underbukser Tyndt Undertøj Nylon Stof Glat Bukser

Trusser Til Kvinder er Sexet Blonde Trusser Lav Talje Sømløse Trusser Åndbar Underbukser Tyndt Undertøj Nylon Stof Glat Bukser

Relaterede varer