Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Nyhed Nedsat pris! Tibetansk syngeskål Sæt af 5 Meditation Lyd Skål 3.15-4.72 tommer Håndlavet i Nepal for Healing og Mindfulness Forstør

Tibetansk syngeskål Sæt af 5 Meditation Lyd Skål 3.15-4.72 tommer Håndlavet i Nepal for Healing og Mindfulness

kr619.96

-49 %

kr1 239.91

Ny vare

Oprindelse KN(Oprindelse)
Drum Pad 5

s

Wholeseller og forhandler af Kunsthåndværk fra Nepal 3.9" - 5,5 inches i Diameter, 3 mm-4 mm tykkelse og 2.06 kg vægt (ca.)

Ældre hammer mærker på indvendige og udvendige overflade af skåle

Håndlavet i Nepal af erfarne

Leveres med gratis trækølle angriber, Gong Angriber og Silke pude

Lyden af syngende skåle kan have en helbredende effekt på en person, og kan anvendes terapeutisk.Dette er en introduktion til at synge skåle forbundet til de store chakraer, der er baseret på den Buddhistiske Tantriske System.Chakraerne kan blive henvist til som 'power motorer', eller 'energi' i kroppen.Der er masser af forskellige chakraer og den praksis, der vedrører dem.Hvert chakra har forskellige komponenter og svarer med en bestemt tone af den musikalske skala og en unik nuance.Noter af skåle der svarer til hver af de betydelige chakraer.At holde disse faciliteter i harmoni årsager, velvære og harmoni.De lavere chakraer, der ligger lavere end den membran er forbundet til den fysiske eller overlevelse verden.

1. Dine penge er udbetalt til www.iamgreatindian.com efter du modtager varen, www.iamgreatindian.com vil give penge til vores konto .Og hvis vi er enige om at returnere de penge, det er www.iamgreatindian.com give det til dig også.Så dette er sikkert ESCROW SERVICE.

2. Du kan gøre betaling for din ordre med Kreditkort, Penge Booker, Money Gram, Bank, T/T, Western Union mv.

1.Skibet tid afhænger af købers fortoldning tid eller andre faktorer som vejr eller placeringen af destination.Hvis du har set den pakke ankom din plads, kan du tjekke med told eller lokale posthus, så du kan få de varer snart.

2.Normal leveringstid med forskellige express company.

EMS: forventet leveringstid 5-10 hverdage

Tags: afrikanske djembe tromme, bongo tromme, mindfulness indretning, tromle til salg, zen buddha, medit, skål grød, skål ris, Tromle, Lyd-terapi.

Skriv en anmeldelse

Tibetansk syngeskål Sæt af 5 Meditation Lyd Skål 3.15-4.72 tommer Håndlavet i Nepal for Healing og Mindfulness

Tibetansk syngeskål Sæt af 5 Meditation Lyd Skål 3.15-4.72 tommer Håndlavet i Nepal for Healing og Mindfulness

Relaterede varer