Varen er lagt i kurven
Antal
I alt
Der er0varer i din indkøbskurv. Der er 1 vare i din kurv
Varer i alt
Levering  Fastlægges senere
I alt
Fortsæt indkøb Fortsæt til betaling
Nyhed Nedsat pris! Haven Obelisk Espalier for klatreplanter Smedejern Metal Espalier Blomst Støtte til Klatring Vinstokke Rose og Planter til Haven Forstør

Haven Obelisk Espalier for klatreplanter Smedejern Metal Espalier Blomst Støtte til Klatring Vinstokke Rose og Planter til Haven

kr34.97

-24 %

kr46.61

Ny vare

Materiale Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæt Type Ja

Funktioner:

1. Holdbart Stål Rør: Den fortykkede stålrør, der er holdbare og belagt omviklet af kunstharpiks og plast materialer for at undgå at såre vinstokke, når temperaturen er høj.Indersiden af stålrør, som er hule, som er let og ikke pladskrævende.

2. Anlægget Støtte Billede: Denne haven espalier er perfekte til at klatre planter, og det gør planter med en masse blade mere dekorative.

3. Let at Bære: Dette have obelisk espalier er, bærbare, så du kan flytte det rundt i haven i henhold til dine behov.

4. Fremme af Planters Vækst: Disse have anlæg bure er designet til at understøtte alle typer af klatrende planter og grøntsager.The ivy-gerne søde ærter og klatring blomster blomstre og vokse omkring denne ramme.

5. Eksklusivt Design: obelisk over blomsten frame er designet til at støtte klatrende planter og grøntsager.Placer den ved indgangen, langs den måde, eller hvor du ønsker.

Specifikationer:

Materiale: PE-belagt stål-rør

Højde: ca 120cm/47.24 tommer, 150 cm/59.06 tommer

Vægt: som vist

Tilbehør instruktioner:

1. Sekskantede rør: Den sekskantede strømlinet design på overfladen af røret er smuk og fin.

2. Den U-formede rør er opdelt i 30cm/11.81 tommer og 31cm/12.20 tommer(ca), og 30 overlapper under 31.

3. Den, der forbinder dele er forholdsvis stram, og det forbindende led kan være tilsluttet korrekt, ved hjælp af værktøjer.

Tilbehør:

1*Fuglen Dekoration

2*U-Rør (30/31 cm)

8*Korte Rør

4*Lange Rør

2*Ring til Fastgørelse

Packing Liste:

1*Blomst Bæreramme

Kun de ovenfor emballage indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærkninger:

1. På grund af forskellene i kamera-udstyr, lys intensitet og skærme med den farve varen kan være lidt forskellige fra det, der vises på billedet.

2. På grund af manuel måling, bedes du give en tolerance på 0,1-2cm.

Tags: flowerpot indehaver, blomster i haven, simple garden trellis, steg tatoveringer, støtte plantes metal, plant pind, muslimsk baggrund, blomst støtte, tomatplante indehaver, crystal obelisken.

Skriv en anmeldelse

Haven Obelisk Espalier for klatreplanter Smedejern Metal Espalier Blomst Støtte til Klatring Vinstokke Rose og Planter til Haven

Haven Obelisk Espalier for klatreplanter Smedejern Metal Espalier Blomst Støtte til Klatring Vinstokke Rose og Planter til Haven

Relaterede varer