Hvordan kan jeg fortælle, hvis programmer arbejder i baggrunden på min Computer?

March 16

Der er en masse processer, der opstår, når en computer er på. Du kan se nogle af disse processer, når du bruger et program til internettet eller mens du bruger et tekstbehandlingsprogram. Der er andre processer, du ikke måske er klar over.

Microsoft Windows-operativsystemer har opgave Manager, et program, der viser dig alle de processer, der kører på computeren på et givet tidspunkt. Ser på Jobliste kan give dig en idé, som programmer kører, uanset om de er fra programmer du er opmærksom på, i eller fra programmer, der kører i baggrunden.

Instruktioner

Hvordan kan jeg fortælle, hvis programmer arbejder i baggrunden på min Computer?

1 Kontroller operativsystemet. Jobliste er tilgængelig på Windows NT-baserede operativsystemer, som indeholder XP, Vista og 7. Du kan kontrollere dit operativsystem, ved at højreklikke på ikonet eller min Computer, og vælge egenskaber.

2 Åbn Jobliste. Du kan opdrage Hverv Bestyrer af: 1) Højreklik på proceslinjen (hvor dit systemur er placeret), og vælg Jobliste eller 2) på dit tastatur presse kontrol (CTRL), alternative (ALT) og slette nøgler på samme tid, og vælg Jobliste, hvis det ikke affyre oppe automatisk.

3 Look for processer. Klik på fanen processer i vinduet Jobliste. Du kan bruge din markør til træk og re-størrelse vinduet fra dens hjørner for et bedre overblik.

4 Granske de kørende processer. Processerne, der måske har forkortet, forkortede navne som "svchost.exe," som vises i den første kolonne under overskriften procesnavn. Kigger til højre vil du se en beskrivelse kolonne, som vil afsløre automatisk forbundet med denne proces. For endnu større detalje kan du se, hvilke tjenester er knyttet til denne proces ved at højreklikke på navnet på billedet og vælge gå til tjeneste(r).


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com