Sådan foretages fejlfinding af min symfonisk tv

November 11

Fjernsynet symfonisk kan lider under et fælles sæt af problemer, der lejlighedsvis plager alle symfoniske model. Trods den formelle rigtighed af nogle af disse spørgsmål, kan være troubleshooted hver og fast uanset dit kendskab til TV-apparatet og uanset manglende overensstemmelse med allerede eksisterende elektronik reparation ekspertise. Koaksial og sammensatte forbindelser kan være faste, video input korrigeret og skærmen uregelmæssigheder tegnede sig for. Ingen specielle værktøjer er kræves for at fuldføre de fejlfinding øvelser.

Instruktioner

• Tryk på strømkablet for den symfoniske tv fast i stikkontakten før du forsøger andre fejlfinding, for at sikre, at det er fuldt tilsluttet.

• Tilslut koaksialkablet sikkert til modtagerboksen. Afhængigt af om du abonnere på kabel- eller satellit-tjeneste, Stik coaxial kabel ind i bagsiden af din kabel- eller satellit-receiver. I begge tilfælde tilsluttes kablet "ANT IN" port. Drej metal bandet på enden af kablet i modtagerboksen med uret, indtil du ikke længere kan justere det yderligere. Dette strammer den kabelforbindelse, forbedrer signalmodtagelsen på dit tv og rids fjernsyn af enhver plettet forvrængning.

• Undersøge kabelforbindelsen mellem kablet eller satellit modtagerboks og TV'et symfonisk. Den standard kabel inkluderet med dit TV er en composite audio/video-kabel, med et sæt af tre stikben i hver ende: to hvide stikben, to gule og to røde. Disse farver passer sammen med farverne i de sammensatte porte på bagsiden af den symfoniske TV og bagsiden af modtageren. Hver enkelt besidder et sæt røde, hvide og gule porte. Sikre, at tænderne er indsat i havne efter deres farver.

• Justere video-indgang på den symfoniske TV. Tryk på "Input"-knappen på TV'ets fjernbetjening til at skifte indstillingen for videoinput. Fortsætte med at trykke på det, indtil det igen vælger den indgang, der er tildelt til modtagerboksen. Dette gendanner din kabel- eller satellit-programmering og giver mulighed for video og audio output på dit TV.

• Flytte nogen store elektroniske enheder, eller dem, der kan tegne en betydelig mængde strøm, omkring din symfonisk TV. Disse enheder kan forårsag elektronisk interferens med dit TV, der kan forårsage visningsproblemer. Hvis på TV skærmen stadig viser uregelmæssigheder eller fejl efter fejlfinding, skal du fjerne disse elektronik og placere dem i et område længere væk.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com