Hvorfor er min iPod dø selv når det er genoplades?

February 17

Hvorfor er min iPod dø selv når det er genoplades?

Når hvad du troede var et fuldt opladet iPod dør på du snart efter du tænder for den, kan situationen blive frustrerende og forvirrende. Nogle gange er problemet nem at lave; andre gange kan det betyde, du måske nødt til at spare op til en ny iPod.

Vil ikke starte

Undertiden vil ikke en iPod starte, fordi dit "Hold"-kontakten er stadig på. I dette tilfælde, Sørg for at du har slukket "Hold" knappen. Hvis du er sikker på, at enheden er helt opladet, og det stadig ikke vil tænde, kan dette indikere at batteriet er dødt og du bliver nødt til at opkræve det eller få en ny.

Batteri & udråbstegn

Hvis du tænder på din iPod og skærmen viser et batteri med et udrà ¥ bstegn, kan dette betyde enheden er drænet for strøm og du ikke oplade det ordentligt. IPod kan også låses. For at låse op de første tre generationer af iPod, skal du nulstille enheden ved at holde knapperne "Menu" og "Spiller" på samme tid. For mini og fjerde generation iPods, hold nede på "Play" og "Sluttet" knapper samtidig.

Trist iPod & udråbstegn

Hvis skærmen viser et billede af en trist iPod med et udrà ¥ bstegn, fortæller det dig, at enheden er alvorligt brudt. Du skal enten ordne det eller købe en ny, og alle data på den er desværre højst sandsynligt tabt.

Mørk skærm

En mørk skærm efter at du har aktiveret en iPod er også kendt som "Den sorte skærm død." Dette betyder normalt, at iPod er overophedet og/eller defekte.

Garanti

Garantier til iPods er som regel god i op til et år fra købsdatoen. Det betyder, hvis din iPod bryder ned inden for denne tidsramme kan du få det faste af Apple Computer support helt gratis.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com