Sådan bliver du en Sony autoriseret forhandler

February 14

Sony Corporation, med hovedkvarter i Japan, er en global producent af elektronik, audio og video udstyr, kommunikation og informationsteknologi til både forbruger- og business-to-business markedspladser. Sony holder en stor aktiepost i underholdnings-industrien, herunder film, tv, computer underholdning, musik og online-virksomheder. At blive en autoriseret Sony forhandler tilbyder business ejere mulighed for at tappe en kendt og respekteret mærke i kvalitet, pålidelighed og innovation. At blive Sony autoriseret forhandler indebærer en grundig proces mod vederlag. Ansøgere indgive en ansøgning online, afvente en repræsentant til at kontakte, forelægger et besøg på websted og derefter vente på endelig godkendelse.

Instruktioner

• Indgive en ansøgning online til at blive en Sony autoriseret forhandler. Sony anbefaler at læse programmet grundigt og tage din tid besvare sine spørgsmål. Ansøgere ikke at give præcise detaljer eller forsømme at besvare spørgsmål vil finde programmet nægtet. En ansøgning skal opfylde de kriterier, der er fastsat af Sony (disse oplysninger er beskyttet og ikke-frigivet til offentligheden) i orden for en repræsentant til at kontakte ansøgeren (Se ressourcer).

• Tale med en repræsentant fra Sony, der vil kontakte den person, der er noteret på ansøgningen som den vigtigste repræsentant for den udlignende forhandler. Repræsentanten vil arrangere en site kontrol under den første kontakt.

• Underkaste site inspektion som aftalt med repræsentant på datoen, og på den angivne tid. Forberede site som angivet af repræsentant og præsentere alle andre materialer eller dokumenter de repræsentative ansøgninger er på side.

• Accepterer alle betingelser fastsat af Sony, når programmet når endelige godkendelse, hvilket kan tage et stykke tid, efter site kontrol. Sony konstruktioner normalt aftaler med forhandlere på individuel basis, baseret på placering, segmenter, websteder og markeder detailhandleren serverer.

Tips & advarsler

  • Tålmodighed er afgørende i forsøget på at blive en Sony autoriseret forhandler. Sony modtager flere forespørgsler på daglig basis og hver anvendelse gives en grundig undersøgelse. Processen tager tid for ansøgning godkendelse.
  • Alle forhandlere forsøger at blive en autoriseret forhandler for Sony skulle hverve bistand fra en advokat til at gennemgå alle dokumenter før du tilmelder enhver endelige aftaler. En kvalificeret advokat kan hjælpe detailhandlere med nogen del af aftalen, som forbliver åben for afhøring og fortolke alle retlige konsekvenser af den endelige aftale.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com