Tilskud til varevogne for handicappede i kørestole

September 5

Tilskud til varevogne for handicappede i kørestole

At have en kørestol van er nøglen til at forblive mobil. Men disse varevogne er dyre, og giver en kan være en kamp på en fast indkomst. Tilskud sænke omkostningerne ved van ved at give det modtagende penge mod omkostningerne ved det køretøj, der ikke skal tilbagebetales. Modtagerne skal opfylde kriterier som handicap, værnepligt eller alder afhængigt af grant kilde.

Medicare tilskud

Medicare tilbyder tilskud, ikke kun for ældre borgere, der har brug for lægehjælp, men også for handicappede personer, der har brug for hjælp. Selvom Medicare er et føderalt program, ydes finansiering af tilskuddene gennem hver enkelt stat Medicare program. Ifølge AMS varevogne, kan Medicare tilskud hjælpe finansiere udgifterne for en van kørestol rampe.

Veteraner tilskud

Department of veterananliggender giver tilskud til adaptive udstyr for køretøjer. Årsagen til handicappet skal være en tjeneste forbundne tab af hænder, fødder eller vision. Også, en ubevægelighed af knæ eller hofter kan kvalificere en veteran for disse tilskud. VA vil betale op til $8.000 mod "køb af en bil eller andre befordring." VA vil også betale for adaptive udstyr og til "reparation, udskiftning eller geninstallation kræves på grund af handicap, og for sikker drift af et køretøj, der er købt med VA bistand."

Barn tilskud

Tilskud er til rådighed til finansiering af køretøjer for handicappede børn, der skal transporteres. Du kan finde hjælp fra steder som Kaitin Marie Bell Foundation, UnitedHealthcare børn fundamenter og den handicappede Børnefond. Udover tilskud, kan disse organisationer også hjælpe med særlig finansiering og lån til at finansiere en del af købet ikke er dækket af tilskuddet.

Statslige tilskud

Hver stat vil generelt have programmer finansieret via statens regering for dens beboere. For eksempel, Mississippi har projektstart til at betale for køretøjer for handicappede i kørestole, Pennsylvania tilbyder tilskud gennem Pennsylvania hjælpemidler teknologi Foundation og Institut på handicap støtte til hjælpemidler og Alaska tilbyder hjælp gennem Alaska Division af erhvervsmæssig rehabilitering hjælpemidler teknologi programmet, The Homer Foundation, M.J. Murdock Charitable Trust og Paul G. Allen Family Foundation. Hver indstilling bør undersøges for at se om der er yderligere krav at behøve en kørestolsvenlige van.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com