Hvordan du udskifter chok & stivere på en 1994 Trans Am

June 15

Hvordan du udskifter chok & stivere på en 1994 Trans Am

Støddæmper tilsigter at begrænse bevægelse af foråret hoppe under komprimeringen. Hvis køretøjet ikke er udstyret med chok, op og ned bevægelse ville stige indtil køretøjet blev ukontrollabel. Stød påvirker ikke kørehøjde af køretøjet; andre komponenter såsom fjedre, kroppen løfter og dæk styre dette aspekt. Forkert støddæmpere kan drastisk påvirke håndtering af et køretøj. Hver støddæmper kan udskiftes hver for sig; men for at opretholde ordentlig håndtering du skal erstatte forreste eller bageste chok parvis. Oftere end ikke, hvis en støddæmper går dårligt det modsatte støddæmper er svag og mislykkes. Udskiftning af stød/stivere på en 1994 Firebird Trans udgør en gennemsnitlig opgave for dem med mindre mekanisk viden.

Instruktioner

• Unbolt bremse master cylinder fra bremsen booster på den front driver siden foråret, og sæt den til side. Afbryd ikke bremse linjer. Du bruger et socket sæt, fjerne øverste foråret, stød monteringsbolte og møtrikker. Hæve køretøjet med en donkraft og understøtte køretøjet med en jack holder. Fjern hjulet.

• Afbryde den styretøjets stabilisator bar fra kontrol arm; Du skal muligvis et adskillende gaffel til at adskille to. Markere den øvre og nedre chok og foråret montering positioner med en permanent markør eller maling. Bruge en topnøgle, fjerne de nederste ende støddæmper møtrikker og bolte. Med en topnøgle, unbolt de lavere kugleled. Brug et adskillende gaffel og en lille sledge hammer, adskille den lavere kugleled fra den styretøj kno. Fjerne foråret og stød fra køretøjet.

• Holdning den nye chok og foråret på den lavere kontrol arm ved hjælp af mærker tidligere lavet til at justere foråret korrekt. Bruge en topnøgle at sikre lavere montering møtrikker og bolte, så spænd til 48 ft. lbs. med en momentnøgle. Vedhæfte den lavere kugleled til den styretøj kno. Geninstaller den styretøjets stabilisator bar til kontrol arm. Sætte hjulet tilbage på køretøjet. Fjerens jack og sænk køretøjet.

• LUN øverste chok/foråret bolte og møtrikker med en topnøgle. Spænd bolte til 37 ft. lbs. med en momentnøgle og nødder til 32 ft lbs. Når den forreste driver side chok og foråret erstattes, flytte hovedcylinder til bremsen booster og Spænd møtrikkerne sikkert


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com