Sådan køber du en professionel Digital kamera

June 29

Der er så mange professionelle digitale kameraer på markedet at vælge mellem dem kan være skræmmende. Men den eneste barriere mellem dig og de smukke fotos, som du vil er en lille smule af viden. Følg disse trin for at finde din vej rundt kameraet butikken, så du kan vælge og købe bare ret professionelle kamera til dine behov.

Instruktioner

• Spørg dig selv hvorfor du har brug for dette kamera; Hvis du virkelig ønsker at blive en professionel fotograf af handel, så husk at faste omkostninger er vigtige kører en forretning. Professionelle fotografer tage billeder for at tjene penge. Hvis du punger ud med mange tusinder af dollars, købe mere kamera end du virkelig har brug for, så det vil tage dig længere tid at blive profitabel. Så Planlæg at købe den billigste kamera, der stadig opfylder dine behov.

• Look for holdbarhed. Et professionelt kamera bør ikke have plastdele på steder, der er tilbøjelige til at slides hurtigt. For eksempel, er plast filter tråde og linse mounts ikke acceptable til professionel brug.

• Finde et kamera der giver dig øjeblikkelig adgang til alle grundlæggende justeringer som eksponering, lukkertid, blænde, ISO, hvidbalance og Kvalitetsindstillinger. "Direkte adgang" betyder, at du kan ændre hver af disse funktioner med et tryk på en enkelt knap. Hvis du nødt til at gå gennem menuen at ændre disse funktioner, så er kameraet ikke professionel kvalitet.

• Anvendelsesområde ud et kamera med en native flash sync hastighed af mindst 1/250. En hastighed på 1/500 eller 1/1,000 er endnu bedre. Hvis sync hastigheden er for langsom, kan du ikke få tilstrækkelig flashområdet.

• Overveje, hvor let det vil være at indarbejde fremtidige opgraderinger som ekstra linser. Dette kamera skal være med dig i det lange løb, og det betyder, at det skal være nemt at tilføjelse, som årene går.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com