Hvordan man kan blokere Facebook's Beacon

September 27

Hvordan man kan blokere Facebook's Beacon

Facebook's Beacon annonceringsprogram formodes for at være venner anbefaler produkter til venner. Men det er mere end det.

Facebook's Beacon program har været tegning ild på grund af privatlivets fred spørgsmål omkring den. Sit kontroversielle mund-til-mund reklame system kan indsamle oplysninger om Internet-brugere, der ikke er medlemmer af Facebook.

Her er hvordan man kan blokere Facebook's Beacon.

Instruktioner

På din Facebook-konto

1 Hvis du er medlem af Facebook kan du bruge trinene i afsnittet én (plus afsnit to hvis du ønsker at være ekstra forsigtig med, hvad der sker, selv når du er ikke logget ind på Facebook). For folk bekymret over oplysninger, der indsamles fra Facebook, der ikke er faktisk medlemmer af Facebook, skal du bruge trinnene i afsnit to.

2 Log ind på din Facebook-konto.

3 Klik på privatliv på Facebook menulinje.

4 Ser for indstillingen kaldet eksterne hjemmesider. Klik på knappen Rediger indstillinger ved siden af eksterne hjemmesider.

5 Vælg afkrydsningsfeltet "Tillad ikke nogen hjemmesider til at sende historier til min profil." Gem.

Blokere bruger Firefox

6 Download og Installer Firefox tilføje på blok-Site. (Se link i ressourcer.)

7 I Firefox, gå til værktøjer > Addons. Når dialogboksen åbner, Vælg ikonet puslespil stykke repræsenterer udvidelser.

8 Vælg Blocksite. Mens det er fremhævet, skal du klikke på knappen Indstillinger.

9 I indstillingsdialogen, find feltet til den sorte liste og klik på Tilføj for at tilføje et websted til den sorte liste.

10 Skriv følgende i tekstfeltet i boksen BlockSite: http://*facebook.com/beacon/. Sørg for at medtage jokertegn symbol (). Ved hjælp af jokertegn vil blokere alle former for indhold, der kommer fra at URL. Gem.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com