Hvordan du fjerner maling fra Gelcoat

July 22

Hvordan du fjerner maling fra Gelcoat

Bådejere er normalt meget omhyggelig, når det kommer til at gøre noget til den udvendige skrog overflade af deres båd. Mange af dem har været advaret eller endda hørt skrækhistorier om skader i gelcoat når fjernelse af gammel maling eller grafik. Ikke desto mindre, der er lejligheder når gamle maling har at blive fjernet, og heldigvis er der en sikker metode til at gøre det.

Instruktioner

• Rens området med den maling, der skal fjernes først. Der fremstilles en opløsning af en 5% kaustisk soda rengøringsmiddel, og 5% citrus affedtningsmiddel i en stor spand varmt vand. Anvende løsning til overfladen og skrub med en blød børste. Skyl grundigt og tørre helt

• Besøg en marine levering butik og købe en marine paint remover. Brug ikke en almindelig maling-/ lakfjerner eller noget, der indeholder methylenchlorid. Det vil skade gelcoat.

• Brug en bred pensel og anvende remover til maling på gelcoat-overflade. Forlade remover på for et stykke tid, gør det muligt at blødgøre malingen. Når du kan begynde at smitte af maling med en klud og en lille albue fedt, er det klar.

• Bruge en generøs forsyning af rene klude og gnides maling og remover fra gelcoat. Det vil tage lidt arbejde, men det vil komme ud. Tilføj flere remover som nødvendigt for vanskelige pletter. Skyl området grundigt.

Tips & advarsler

  • Brug ikke blegemiddel til ren gelcoat; det vil skade det.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com