Sådan foretages fejlfinding af en spankulere forsamling

September 12

Stivere bidrage til håndtering ydeevne og komfort i din tur i bilen. Som enhver mekanisk komponent, stivere og chok bliver slidt. Dette ikke kun udgør en trussel for din sikkerhed, som bremsekraft og håndtering formindskes med dårlig chok, men slidte stivere kan gøre køretøjet ride barske og ubehageligt. Fordi spankulere udskiftning er en dyr reparation, er det bedst at undersøge din stivere, og fastsætte de skal udskiftes, før du udfører noget arbejde.

Instruktioner

• Sluk for air condition og stereo, og tage køretøj til en kort køretur i et område, der har forhindringer, der ville medføre, at køretøjet til at hoppe, som stopklodser, lille gryde huller eller dips i vejen.

• Køre over en hindring, langsomt, overvåge enhver overdreven bounce i de forreste eller tilbage hjul. Overdreven bounce er tegn på dårlig stivere.

• Lytte til stivere som du drev over forhindringer. Slibning, skrabning og banke lyde er gode indikatorer, din stivere er dårlig.

• Hæve forreste eller bageste del af køretøjet med en hydraulisk donkraft (afhængigt af hvilken stivere du antager er dårlig), medmindre du kan tydeligt se samlingen spankulere mens køretøjet er på jorden. Skinne en lommelygte i hjulet godt, og kigge efter lækkende væske, fedt oprustning på spankulere forsamling eller brudt mounts. Disse er klare indikatorer, som din stivere er skudt. Spankulere forsamling er en hydraulisk støddæmper med en spole foråret svøbt omkring det og forbinder fra akslen til køretøjets chassis.

• Parkere køretøjet på en selv overflade. Måle afstanden fra toppen af hjulet godt til jorden til hvert hjul. Sammenligne højre og venstre sider (ikke sammenligne tilbage og front, som nogle køretøjer med vilje sidde højere i forreste eller tilbage), eller Undersøg afstandene til specifikationerne i tjenesten køretøj eller reference manual.

Tips & advarsler

  • Erstatte stivere parvis. Tage din bil til en mekaniker, hvis du er usikker på hvordan du udskifter spankulere forsamling selv.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com