Sådan synkroniseres en Mercedes Radio fjernbetjening

November 14

Sådan synkroniseres en Mercedes Radio fjernbetjening

Din Mercedes radio har Bluetooth trådløs teknologi installeret på den. Med denne teknologi kan du synkronisere din telefon med din Mercedes remote. Når disse enheder koordineres, har du mulighed for at sende og modtage håndfri telefonopkald. Denne ekstra funktion lader dig holde dine hænder på rattet på alle tidspunkter. Når du har først bekræftet, at din Mercedes bil har trådløs Bluetooth-teknologi, kan du begynde at synkronisere din telefon med din radio.

Instruktioner

• Læs din telefon Brugermanual for at aktivere Bluetooth. Trin varierer afhængigt af telefonen. Når aktiveret, er din telefon i stand til at søge efter andre Bluetooth-enheder.

• Tryk på knappen "Tel" på din Mercedes radio. Det skal vise ord "Telefon" på skærmen. Rul ned, og vælg "Telefon", "telefonliste" og "Update".

• Se efter navnet på din mobiltelefon i listen. Navnet skal være i sort med en mobiltelefon ved siden af. Andre tilgængelige Bluetooth-enheder vil have et navn med en mobiltelefon ikon eller flueben ud for hver af dem. Klik på din telefon og bekræfte dit valg.

• Klik på "Indstillinger" og "Godkende." Indtaste din fire-cifrede Bluetooth-kode, som er en sekvens af tal, du har oprettet. Standardkoden er "0000." Tryk på "OK", når du er færdig.

• Indtast den firecifrede kode på mobiltelefonen. Følg din telefons instruktioner, indtil synkroniseringen er fuldført. Din Mercedes radio vil vise "Telefon" på skærmen med et flueben ud for det.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com