Sådan Fix en utæt Pinion Gear

October 10

Pinion gear på baghjulstræk køretøjer er drevet af driveshaft. Det er en del af den bageste aksel forsamling og drev den ring gear, som igen drev akslerne. Pinion gear har en olie segl, der passer ind i bagakslen huset. En dårlig forsegling vil tillade gearolie til at sive ud af den aksel boliger, som kan føre til svigt af pinion pejling og hele aksel forsamling. Pinion gear segl kan udskiftes uden at tage aksel forsamlingen fra hinanden.

Instruktioner

• Parkere køretøjet på en plan overflade, brolagte. Løsn lug møtrikker på baghjulene. Blokere forhjulene med hjulet klodser. Hæve bagenden af køretøjet og støtte med jack stande. Fjern lug møtrikker og baghjulene.

• Bruge en skruenøgle til at fjerne nødder fra U-bolte hvor bagsiden af driveshaft tillægger pinion gear åg. Fjerne møtrikker og skiver. Fjern U-bolte. Skub drivakslen frem og ud af pinion åg. Flytte drivakslen til side og lad den hvile på jorden. Pas på, at de bærende hætter på U-fælles ikke kommer.

• Brug hvid ud at male en linje på tværs af kanten af pinion gear på åg. Du vil matche op linjer ved genmontering.

• Placer en sokkel på en stråle-type tommer-pund momentnøgle og montere den på pinion møtrik. Måle hvor mange tommer-pund af drejningsmoment det tager at slå pinion gear. Skriv det ned på et stykke papir. Du bliver nødt til at henvise til det senere.

• Brug en stor par kanal lås tænger for at holde åg mens du bruger en skralde og socket fjerne pinion møtrik og spændeskive fra pinion gear, i midten af åg. Vedhæfte en to-kæbe aftrækker til åg og trække åg fra pinion gear.

• Kig på pinion segl, så du ved hvilken side vil vender ud, når du lægger i den nye segl. Holde en flad skruetrækker gennem gummi del af tætningen og lirke det ud af aksel boliger.

• Rense akslen boliger og pinion åg med en shop rag.

• Placer en lys frakke af hjulleje fedt på rim og indersiden læben af den nye olie segl. Bruge en olie segl installer--lejet en dele store--drive seglet til aksel boliger ved at trykke på slutningen af installationsprogrammet med en hammer.

• Placer en lys frakke af fedt på splines pinion gear og den ydre overflade af åg, hvor det vil glidende i olie segl. Linje op mærkerne på pinion gear og åg og tap åg på pinion gear langt nok, så du kan installere vaskemaskinen og en ny pinion møtrik i hånden.

• Hold åg med kanal lås tænger og spænd pinion møtrik lige nok med skralde og sokler, derfor er der ingen ende spil--i og ud af bevægelighed--åg og pinion gear. Du bliver nødt til at stramme lidt ad gangen og holde op med at tjekke. Da alle spil er fjernet, drej åg et par gange i hånden.

• Brug momentnøgle tommer-pund for at se hvor meget kraft er nødvendig for at aktivere åg. Din ønskede behandling er din oprindelige måling plus fem tommer-pund. For eksempel, var din oprindelige måling 20 tommer-pund. Du vil nu se en måling af 25 tommer-pund. Hvis målingen ikke er høj nok, spænd møtrikken i meget små intervaller. Meget små midler omkring 15 grader af rotation, eller afstand på et ur ansigt fra 1 til 2 klokken.

• Montere drev aksel og U-joint i åg, installere U-bolte, skiver og møtrikker. Spænd møtrikkerne. Hæve køretøjet, fjerne jack stande og sænke det til jorden.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com