Detaljer & historie af 1968 Roadrunner

June 15

Detaljer & historie af 1968 Roadrunner

1968 Roadrunner blev en sedan bil produceret af Plymouth division af Chrysler Corporation. Deres mål var at skabe en højtydende køretøj i midten prisklasse.

Historie

Nogle af Chryslers ledelse imod oprettelsen af Roadrunner, men det viste sig for at være en populær model, sælger 45.000 køretøjer i 1968. Det var angiveligt en favorit med moonshiners, da det kunne løbe enhver politibil. Plymouth betalt Warner Brothers $50.000 bruge Road Runner tegneserie karakter som deres logo og løb en reklamekampagne med Wile E. Coyote.

Specifikationer

Roadrunner havde en fire-speed manuel transmission og en 383-cubic-tommer V8, 16-ventilers motor på forsiden af bilen. Med 335 brutto hestekræfter, kunne bilen accelerere fra 0 til 60 i 7,5 sekunder. Hoveder, cam og udstødningsgas mangfoldigheder var fra 440 Super Commando motoren.

Design

Den Roadrunner krop-linjen var baseret på Belvedere og det havde bænk pladser foran og tilbage. Det skete i hårdt og soft-top modeller, men farveområdet var begrænset. Roadrunner havde ingen tæpper, radio, aircondition eller trims. Dette var at reducere vægt samt omkostninger. Selv om ikke aerodynamiske, var det hurtig og robust, bemærker Allpar.com.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com