Sådan Sammenlign storskærm TV modeller

July 7

Hvis du er interesseret i at købe en stor skærm TV, ved du sikkert allerede, hvor mange muligheder du har. Hvad du sikkert ikke ved er den bedste måde at gå om at begrænse dine muligheder og sammenligne de forskellige storskærm TV modeller. Finde ud af detaljerne først og derefter sammenligne billedkvalitet for at finde de bedste store skærm TV for dig.

Instruktioner

• Finde ud af din prisklasse. En stor skærm TV kan variere fra et par hundrede dollars hele vejen op til $25.000.

• Beslutte, hvilken størrelse skærm du ønsker. Storskærm tv kommer i mange forskellige størrelser. Det er bedst at afgøre de største TV, der passer til dit space. Når du har bestemt din maksimale størrelse og pris, er du klar til at starte din forskning.

• Forskning priser og mærker online. Du kan søge efter individuelle brand navn eller bruge en sammenlignende websted, der indeholder flere forskellige mærker og stilarter.

• Læs anmeldelser skrevet af andre forbrugere. Disse er den bedste måde at få rigtige oplysninger om billedkvalitet og pålidelighed.

• Gå til butikken og se de faktiske store skærm tv du er interesseret i. Måde en stor skærm TV ser i person er den bedste måde at foretage en sammenligning. Hvis du allerede kender din prisklasse, skærmen størrelsesområde, og har gjort baggrunden forskning, kan du nemt gøre en beslutning ved at kigge på tv i person.

Tips & advarsler

  • Når man sammenligner storskærm tv, skal du også sammenligne forskellen mellem teknologierne. De forskellige teknologier, bør du overveje, hvornår sammenligne storskærm tv er: direkte-view CRT (cathode ray tube), flat panel LCD og plasma. Der er fordele og ulemper for hver, men er åben for forskellige teknologier er en god måde at få den størrelse tv du ønsker for prisen, du ønsker.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com