Sådan bruges en Nextar MP3-afspiller

July 1

Nextar tilbyder en linje af MP3-afspillere, designet til brug med både Windows og Macintosh-operativsystemer. Disse enheder har varierende mængder af intern flash-hukommelse, og når den er tilsluttet til en computer, funktion på en måde svarende til et flytbare flash drev. Nextar's MP3 afspillere har USB 2.0 connectivity og kommer pakket med den nødvendige interfacekabel. Tilslutter enheden til en af computerens USB-porte også tjener til at opkræve spillerens interne batteri.

Instruktioner

• Tilslut den ene ende af USB-kablet i porten på den øverste kant af MP3-afspilleren. Tilslut anden enden af kablet til en af USB-portene på din computer. Hold nede på "play" knappen på forsiden af afspilleren for at tænde den.

• Gennemse skærmbilledet "Finder", hvis din computer kører OS X, eller vinduet "Denne Computer", hvis din computer kører Windows. Find posten drev for MP3-afspiller, og dobbeltklik på den. Gennemse indholdet af din harddisk og finde MP3-filer, du ønsker at kopiere til spilleren.

• Højreklik på en af filerne, og vælg indstillingen mærket "Kopi." Højreklik i vinduet tilhører MP3-afspilleren, og vælg indstillingen mærket "Ind." Gentag for resten af MP3-filer, du vil kopiere til spilleren.

• Vælg valgmuligheden "Skub ud" fra menuen "Filer", hvis din computer kører OS X; Dobbeltklik på "Rolig Ophæve Hardware" på proceslinjen, hvis din computer kører Windows. Fjern kablet fra computeren og din MP3-afspiller.

• Tilslut hovedtelefonerne i stikket på den øverste kant af enheden. Tryk på knappen "play" for at starte leger MP3s. Tryk "Spol tilbage" og "frem" knapper til venstre og højre for knappen "Afspil" at springe gennem MP3-spor. Bruge lydstyrkeknapperne, ligger over og under knappen "Afspil" til at justere afspilningslydstyrken.

• Tryk på "play"-knappen for at stoppe afspilningen; Tryk på knappen igen for at genoptage afspilningen. Holde "play"-knappen nede i to sekunder for at slukke MP3-afspilleren.

Tips & advarsler

  • Hvis du efterlader et spor på pause i 30 sekunder, MP3-afspiller vil automatisk slukke.
  • For at bruge enheden med en computer, der kører Windows 98, skal du først installere specielle driversoftware, der kommer på en medfølgende CD-ROM; mere moderne operativsystemer kræver ikke at installere særlig software.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com