Tutorial på animere stier i After Effects

August 24

Bevægelsesmønstre er en stor del af Adobe After Effects og gøre projekter kommer til live. Sti animationer guide medier rundt på skærmen. De kan bruges til at lave fly flyve, flytter dyr gåtur eller teksten hen over skærmen. Animere stier kræver brug af klippunkter og enkel transform værktøjer såsom positionsværktøjet. Du kan animere stier i nogen version af Adobe After Effects, herunder CS3, CS4 og CS5.

Opsætning af

Klik på det lag, du vil anvende en bevægelsessti. Klik på side for at udvide effektindstillinger. Find "Position" effekt. Trække tidslinjen navigator til starten af videoen. Klik i vinduet "Sammensætning" og justere mediefil til udgangspunktet ønskede. Klik på ikonet centrale ramme ved siden af afsnittet "Position" i vinduet "Tidslinjen". Dette vil aktivere animation stien til placeringen af objektet.

Klippunkt Animation

Flytte tidslinjen navigator til det næste punkt, du vil animerede. Hvis du ønsker en hund at køre på tværs af skærmbilledet i et sekund, skal du flytte tidslinjen navigator til et sekund mark. Træk mediefil til den nye placering for et sekund mark. Du vil se stien vises i vinduet "Sammensætning". Denne sti vises ikke i den endelige animation. Fortsætte med at flytte tidslinjen navigator og justere holdning med hver bevægelse. Du vil se stien vokse længere med hver bevægelse og en lille firkant vises i hver ramme punkt.

Justeringer

Klik på et lille torv og trække det for at justere placeringen af hver animation. Når du flytter et af punkterne, justering, vil du se, hvordan det påvirker resten af animationen. Klik på ikonet pen værktøj i toppen af skærmen for at tilføje nøglen frames i animationen. Brug penværktøjet med plus-ikonet. Dette er "Tilføje Vertices" pen-værktøjet. Klik på de områder, hvor du vil tilføje klippunkter, så vises. Brug minus pen værktøjsikon at fjerne centrale rammer du ikke ønsker.

Off-Screen justeringer

Hvis du vil animation til at flytte ud af skærmen, gå til menuen "Vis" under preview og vælge "75%" eller "50%." Det vil vise en ydre grænse, der ikke vises i den endelige video. Træk objektet ud af skærmen, og du vil se stien går ud. Tryk "Play" på render preview-vinduet. Softwaren vil analysere animationen og vise stien animeret på skærmen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com