Hvad er 4G

January 6

Udtrykket 4G refererer til den fjerde generation af mobilnetværk, som understøtter IP pakkekobling. I December 2010 opfylder ingen aktuelle teknologier den Internationale Telekommunikationsunion (ITU) standard.

ITU Standard

ITU sætter standarden for 4G netværk i oktober 2010, at peak downloadhastighed på en 4G-netværk skal være 100 megabit pr. sekund (Mbps) for enheder som mobiltelefoner og op til 1 gigabit pr. sekund (Gbps) for lokal trådløs adgang.

Kandidat teknologier

ITU i øjeblikket genkender to afsatte 4G netværk som 4G kandidater: Worldwide Interoperability for mikrobølgeovn adgang (WiMAX) og 3GPPP Long Term Evolution (LTE). WiMAX er en trådløs broadband adgangsteknologi underlagt IEEE 802.16 standard til bynetværk og kan tilbyde datahastigheder på 3 til 6 Mbps. LTE-teknologi er en videreudvikling af ældre GSM cellulær teknologi og forventes at tilbyde en hastighed i 5 til 12 Mbps.

Amerikanske luftfartsselskaber

I November 2010, har Sprint og Clearwire Comcast implementeret WiMax netværk i et par storbyområder. Verizon forventes at implementere en LTE netværk inden udgangen af 2010. MetroPCS og AT & T forventes også at implementere LTE netværk i 2011.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com