Hvordan man bruger flere iPods på en enkelt Computer

March 19

Hvordan man bruger flere iPods på en enkelt Computer

Der er to nemme måder at bruge flere iPods med en enkelt computer. Disse to metoder fungerer på samme med enten Windows eller Mac installation af iTunes. Her er hvordan.

Instruktioner

• Den enklere af de to måder er at indstille iTunes med separat afspilningslister. Oprette en afspilningslisten for hver iPod eller enhver person, der vil synkronisering en iPod med din én installation af iTunes.

• For hver iPod, indstille iTunes til at synkronisere kun de afspilningslister, du ønsker på denne iPod. Når du slutter en iPod til computeren, computeren genkender som iPod, og du er på vej til synkronisering.

• Hvad hvis den nemme måde vil ikke arbejde for dig? Måske har du kontiene på computeren specielt til dine børn, at begrænser, hvad de kan gøre på computeren. Hvis du ønsker dine børn at være i stand til at synkronisere deres eget iPods, mens deres egne brugerkonti på computeren er logget på, det er muligt så godt. Hver bruger kan have en enkelt bibliotek i iTunes med denne metode.

• Hvis barnets brugerkonto ikke i øjeblikket giver dem adgang til programmet iTunes, logge på din computer som admin. Redigere barnets brugerkonto. Give adgang til programmet iTunes i mappen programmer eller applikationer på din computer--og derefter logge på dit barns konto og åbne iTunes. Du vil stadig ønsker at oprette hvilke spillelister fra iTunes vil blive synkroniseret til chlld's iPod i den måde, som beskrevet tidligere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com