Hvordan man laver en Chevy kobolt SS hurtigere

March 19

Hvis du ejer en Chevrolet Cobalt SS og gerne vil forbedre styrken af køretøjet, er der en række forskellige ting, der kan gøres for at gøre køretøjet hurtigere. Chevrolet Cobalt SS leveres som standard med en 6-cylindret. 260-hestekræfter motor og er bygget som en ydeevne køretøj, men ved at tilføje eftermarkedet tilføjelser, kan du gøre bilen endnu hurtigere.

Instruktioner

• Tilføje nye tændrør ledninger til bilen. Tændrør ledninger er ansvarlig for øjeblik brændstof i motoren og giver brændstof til motoren ordentligt. Nye tændrør bliver lavere modstand under denne proces og resultat i højere magt, når bilen er i bevægelse.

• Ændre luftfilter. Luftfilter eftermarkedet vil øge cool luftcirkulation til motoren og vil resultere i højere ydeevne på vejen. Mens standard air filter tillader kølig luft til at passere, vil det ikke gøre så så effektivt som en eftermarked produkt.

• Placere kølervæske tilsætningsstoffer i kølemiddel reservoir af bilen Chevy kobolt SS. Kølervæske tilsætningsstoffer kan høj grad reducere temperaturen i køretøjet, mens alle komponenter er i bevægelse. Ved at reducere temperaturen i motoren, delene bevæge sig mere effektivt og resultere i en langt større effekt for køretøjet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com