Hvordan til at identificere en Carter AFB Carb

April 15

Hvordan til at identificere en Carter AFB Carb

Carter AFB karburator eller aluminium fire tønde, så brug som originaludstyr på mange amerikanske bilproducent motorer fra 1957 til 1971. Den sidste mindeværdige Carter AFB ansøgning var på 1971 Dodge 426 Hemi motorer. Produktion af Carter AFB karburatoren fortsatte som en eftermarkedet karburator indtil 1998, hvor rettighederne, der blev købt af Edelbrock, der fremstiller AFB i dag. Carter AFB identifikation opnås ved at placere Carter identifikation tag eller ved at finde den "AFB" støbt på karburatoren krop. Også, Carter AFB kan generelt identificeres ved hjælp af visuelle clues og enkle målinger.

Instruktioner

• Fjerne luft filter boliger, hvis karburatoren er stadig monteret på køretøjet. Luftfilter bolig, er beliggende på toppen af motoren, let fjernes ved at løsne vingemøtrik fundet på toppen af huset. Dette giver adgang til karburatoren.

• Find Carter identifikation tag knyttet til karburatoren. Efter Hemmings, er tag beliggende på den højre-front skål skrue. Carter AFBs var udstyret på fabrikken med en trekant-formet tin identifikation tag. Bogstaverne "AFB" fandt også, nogle gange på karburatoren kroppen, normalt på passagerens side foran monteringspladen.

• Afkode den information der findes på Carter identifikation tag. På ID-tag, Carter karburator model er identificeret, med AFB er identificeret som "AFB."

• Identificere karakteristika i Carter AFB. Hvis id-tag mangler, og der er ingen "AFB" støbt til monteringspladen, er der et par visuelle Karakteristik hen til kigge efter. Efter Hemmings er AFB en aluminium fire-tønde karburator, der er monteret på motoren indsugningsmanifold med bolte, der er fire og en halv inches fra hinanden. Air-horn, som er hvor luften filter boliger mounts til, har en fem og 0,32-tommers diameter. Carter AFB er også meget bredere i forhold til andre karburatorer.

Tips & advarsler

  • En delvis liste over de køretøjer, der er udstedt med Carter AFB findes på webstedet Hemmings.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com