Sådan foretages fejlfinding af en 1998 Ford F-150

January 7

1998 F-150 er en fuld størrelse pickup truck lavet af Ford Motor Company. F-150 lastbil er nu i sit tolvte generation af redesign (fra 2009). I 1998 blev F-150 i 10 generation. 1998 så en række muligheder kommer til F-150. Mange af dem var valgfri karrosseridele, men der var også en opgradering til motoren. Selv med alle opgraderinger og muligheder var F150 ikke uden problemer. Du vil have til at fejlfinde dem, selv ved 1998 modelår har specifikke problemer, der er omfattet af en producenten tilbagekaldelse.

Instruktioner

• Tjek den forlygte forsamling for GRÆSTED erstatning forlygter. GRÆSTED lavet erstatning forlygter til F-150, hvis fabrikken forlygter krakket. Disse erstatning forlygter, imidlertid ikke i overensstemmelse med den føderale motordrevet køretøj sikkerhed Standard vedrørende rav side markører. Forlygterne indeholder ikke siden markører. De kan udskiftes ved at kalde GRÆSTED på 909-468-3688.

• Check for normale skiftende indberetning. Modelår 1998 havde et alvorligt problem med transmission Skift kabel funktionssvigt. Til tider, ville at kablet ikke tillade lastbil flyttes ind i parken. Hvis dette sker, vil du ikke kunne frigøre transmission fra motoren. Lastbil kan ikke starte igen, fordi den neutrale Sikkerhedsafbryder vil forhindre F-150 fra startes (da det ikke kan flyttes i park). Dette problem er omfattet af en fabrik tilbagekaldelsen. Du skal bare tage din lastbil til en Ford forhandler.

• Check for højere end normal tomgangshastighed. Ford F-150 kan ikke idle normalt hvis du bor i kolde temperaturer (under frysepunktet), som isen kan danne på gasspjæld organ får det til at holde åbent. Dette problem kan løses ved at tage din lastbil til en Ford forhandler og at have det serviceret under fabrik tilbagekaldelsen for dette element.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com