Sådan integrere AS3 ved hjælp af PHP & MySQL

May 4

Sådan integrere AS3 ved hjælp af PHP & MySQL

Centrale for opbygningen af virksomhedsprogrammer med Adobe Flash er evnen til at integrere databaser bygget med MySQL database kommunikation overførsel mekanismer og bygget med PHP og AS3 (ActionScript 3, Flash programmering sprog). Evnen til at integrere disse tre software byggeklodser ikke kun giver dig, hvad du har brug at skabe kommerciel kvalitet business applikationer, men også giver dig de programmering færdigheder, som virksomheder har brug for brug til at oprette content management systemer, realtid transaktion systemer og sociale netværk.

Instruktioner

1 Oprette en ActionScript fil-3(AS3), en PHP fil og en MySQL databasetabel. Bruge handlinger editor i Flash-programmet til at oprette filen AS3, en teksteditor eller Adobe Dreamweaver til at oprette filen PHP og MySQL-program til at oprette filen tabel.

2 Skrive den første del af koden i filen AS3, sådan at det etablerer en forbindelse til PHP-fil. Brug objektet AS3 URLRequest, URLRequest method ejendom, URLLoader- og URLVariables-objektet til at oprette påkrævet net forbindelse header til at sende til PHP fil.

3 Kode objektet URLRequest, således at dens parameter er navnet på PHP fil.

4 Kode URLVariables, således at det indeholder indholdet af mindst én variabel og dens tilhørende værdi, som du oprettede i AS3 kode.

5 Tillægger objektet URLLoader, URLRequest (PHP filnavn), URLVariables og URLRequestMethod) til at danne netværk slægtskab header, der vil blive rettet til PHP-filen på din webserver.

6 Skriv kode i PHP fil, således at det får AS3 variable data sendt fra programmet Flash (gennem $_POST superglobal array) og placere den variable data i det første felt i den første record(row) af MySQL databasetabel.

7 Omfatte i PHP fil skrift kommandoen MySQL forbindelse med dens tilknyttede argumenter (servernavn, Brugernavn, password) således at MySQL tabellen på din webserver kan tilgås af PHP-programmet.

8 Skrive en MySQL indsætte kommando til at angive variablens data i MySQL-database. Skrive kode til at behandle eller beregne en ny værdi baseret på AS3 variabel og butik, der resulterer i i det andet felt i den samme post (eller række), at variablen AS3 blev gemt i.

9 Send denne PHP variable tilbage til programmet Flash med PHP print kommandoen.

10 Føj til filen AS3 koden kræves for at læse og gemme variablen sendt fra PHP (fra det andet felt i tabellen MySQL) og vise den.

11 Vedhæfte en begivenhed lytteren til objektet URLLoader, der lytter til EVENT.COMPLETE begivenhed og aktiverer funktionen AS3 for at læse den PHP variable data i egenskaben URLLoader data (URLLoader.data = event.target).

12 Skrive kode til at erklære en AS3 TextField, der skal bruges til at gemme MySQL indholdet overføres og vise det på Flash scenen.

13 Opret din Flash SWF-fil og derefter uploade SWF-fil og PHP fil til webserveren, du bruger til at teste programmet.

Tips & advarsler

  • Anmeldelse kode på link vises i ressourcernes afsnittet nedenfor se faktiske kode implementeringer og applikationseksempler, der integrerer AS3, MySQL og PHP sammen. Også gennemgå alle PHP og MySQL dokumentation og eksempler, din web hosting leverandør måske har det giver specifikke instruktioner på linker til MySQL-databaser, der er tildelt til din web-konto.
  • Du vil ikke kunne teste hvis du integreret din AS3, PHP og MySQL integration, medmindre din Flash SWF fil og din PHP fil og din MySQL databasetabel er placeret på en webserver. Webserveren skal have PHP og MySQL støtte i programmet til at arbejde.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com