Motorcykel hjelm sikkerhed fakta

February 19

Motorcykel hjelm sikkerhed fakta

Motorcykelulykker er en epidemi i USA. Med de stigende udgifter til brændstof, kører mere amerikanerne på veje på brændstofeffektive motorcykler, mange for første gang, er at blive skadet ryttere oftere. Erfaring er kun en del af ligningen, men. Mange ryttere bære ikke ordentlig udstyr, herunder en hjelm.

Fakta

Ifølge den National Highway Traffic Safety Administration skete mere end 103.000 motorcykelulykker i 2007, en stigning på 110 procent fra 1998. NHTSA rapporterer også, at 65 procent af motorcykel dræbte involveret ryttere uden hjelme i stater, der ikke mandat dem. Den gennemsnitlige motorcykel rytter er 37 gange mere tilbøjelige til at være involveret i en ulykke med hovedskader, førende dødsårsag. NHTSA rapporterer også, at chancen for en rytter vil lide en alvorlig hovedskade stigninger 40 procent når han ikke iført en hjelm.

En hjelm i aktion

En motorcykel hjelm funktioner primært i to trin. Først, den kinetiske kraft af indflydelse er spredt over hjelms stive yderstof. Hvis virkningen er svær nok, vil den yderstof knæk for at absorbere så meget kraft som muligt. For det andet, enhver resterende energi overføres til inner-liner, der normalt er fremstillet fra polystyren skum. Foringen fungerer som en stødabsorberende pude, gennemvædning op kinetisk energi, før den når rytterens hjerne. En korrekt monteret og certificeret hjelm kan være oppe 69 procent effektive til at forebygge alvorlige hjerne traumer.

DOT certificering

Hjelme godkendt af US Department of Transportation skal passere flere indvirkning-relaterede tests. Sørg for at din hjelm er DOT godkendt. At give mandat til brugen af en hjelm på offentlige veje kræver, at det er DOT-certificeret. Hjelme, der ikke har DOT godkendelse, ligesom de fleste af beanie-type hjelme båret af cruiser ryttere, vil højst sandsynligt ikke beskytte dig i tilfælde af en ulykke. Du også kan få en bøde for ikke at have ordentligt certificeret udstyr.

Snell certificering

I 1956 dræbte en crash populære amatør racerkører William Snell, der været udsat for massive kvæstelser i hovedet på grund af en ineffektiv hjelm. Snells arv, Snell Memorial Foundation, blev oprettet for at fremme forskning, undervisning, afprøvning og udvikling af højere standarder for at forbedre effektiviteten af hjelme. Dag, er Snell certificering et af de højeste standarder for hjelme. Selvom Snell standard er strengt frivillige hjelm fabrikanter, indsende mange deres hjelme til M2000/M2005 standard test. Test omfatter en to-strike test på en halvkugleformet 5-tommer stykke af rustfrit stål, simulere high - og low-power virkninger.

Love og hjelm skik

Ifølge NHTSA bruge love kræver motorcyklister til holde sig helmets er steget hjelm som en rytter uden hjelm er let synlige for de retshåndhævende myndigheder. Stater, der har ophævet deres hjelm love har ligeledes set hjelm brug drop. I det første år af dens ophævelse, motorcykel dræbte steg 31 procent i Texas. Kentucky, Louisiana og Arkansas haft lignende resultater, med dødsfald stiger så højt som 100 procent.

Misforståelser

Mange ryttere påstår at hjelme ikke fungerer, med henvisning til nedsat syn, manglende evne til at høre forbi de hjelm og nakke skader.

Hjelme, især full-face modeller, kan forhindre støv og vej snavs fra forårsager øjenskader. Vision begrænsning er minimal; DOT-godkendte hjelme skal give en 210-graders synsfelt. Ligeledes, hørelse er ikke nedsat når iført en hjelm. Vind, motor og vejstøj er reduceret, at tillade en rimelig mængde af lyden til at blive hørt af bæreren.

Eksperter fra University of Southern California studerede 980 hoved og nakkeskader som følge af motorcykel krak og fundet, at kun fire af skaderne kunne tilskrives en hjelm. Undersøgelsen fastslog, at alle fire skader var mindre.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com