Min 1996 Corolla vil ikke starte

December 27

Min 1996 Corolla vil ikke starte

Toyota køretøjer er kendt som pålidelig og har en stor gensalgsværdi. Dog kan de have deres problemer ligesom enhver anden bil. Hvis du har problemer med at starte din 1996 Corolla, er der nogle skridt du kan tage for at foretage fejlfinding af dit problem. I sidste ende, men der kan være en fejl, at du ikke er i stand til at ordne selv.

Instruktioner

• Afgøre, om din Corolla begyndt problem er batteriet relateret. Drej tændingsnøglen til tilbehøret position. I denne position, din forlygter, vil radio og ventilator blæser fungere. Tænd din forlygter. Hvis de ikke lyser op, have du sandsynligvis en batteri-relateret problem. Åbne kølerhjelmen og tjekke, at alle batterikablerne er godt forbundet. Hvis der synes at være korrosion på et batteri kabel bly, afbryde det og forsøge at børste off korrosion. Sæt kablet tilbage på, og forsøger at starte bilen igen. Hvis dette ikke virker, gå videre til næste trin.

Spørg en ven eller nabo til at hjælpe dig jump-start din Corolla.

Spørge nogen til at hjælpe dig jump-start din Corolla. Flytte din vens køretøjer ved din Corolla, så jumper kabler vil nå hver bil. Slukke både køretøjer og slå tændingen til "Off". Åbne kølerhjelmen af begge køretøjer. Vedhæfte den positive jumper kabel til batteriet på Corolla. Gør det samme med den positive jumper kabel på andet køretøjet. Slut enden med negative jumper kabel til et sted på Corolla der er umalet metal. Sætte andre negative jumper kabel ende på batteri terminal af andet køretøjet. Start køretøjet du bruger til at kickstarte din Corolla. Lad det køre i fem til 10 minutter, så det kan oplade batteriet i din Corolla. Prøv at starte din Corolla. Hvis det begynder, lad det tomgang for et stykke tid før kørsel hvor som helst.

• Tjek batteriindikatoren. Hvis det lyder for lidt strøm eller for meget strøm, kan du have en dårlig batteri eller en dårlig generator. Drive din Corolla til en auto dele butik og bede dem om at kontrollere både for dig.

Brug en skruetrækker med en plastik håndtag til at kontrollere din Corolla starter.

Prøv blomsterkronens starteren hvis Jump-Start din bil ikke virkede. Spore batterikablerne tilbage til en cylinder-formet del. Dette er starteren. Lægge metal spidsen af en plast-håndteres skruetrækker på tværs af bly enderne af starteren, kun hænge på den plastik håndtag. Hvis du hører funktionen starter, er det ikke problemet. Spænd forbindelserne og prøve det igen, hvis du ikke hørte det starter. Hvis det ikke gør en støj, gå til næste trin.

Hvis din bil er næsten tør for gas, kørsel til den nærmeste tankstation til at fylde det op.

Kig på Benzinmåleren. Hvis det er tom eller næsten tom, kan din start problem være at din blomsterkrone er ud for eller næsten tør for brændstof. Tilføje mere til tanken. Hvis du ikke har nogen gas, prøve at skubbe din Corolla ned ad bakke lidt, hvis det er muligt. Dette kan medføre den sidste lille smule af gas til bliver tilgængelige til dit køretøj til at starte formål. Kør straks til den nærmeste tankstation.

En automekaniker har de rette værktøjer nødvendige for at reparere din bil.

Rådføre sig med en automekaniker, hvis disse trin ikke løser dit udgangspunkt problem. Et mere alvorligt problem som en tilstoppet brændstof injektor, en defekt brændstofpumpe, dårlig tændrør eller en generator funktionsfejl kan være grunden til hvorfor din Corolla plejer start. En mekaniker har værktøjerne og evnen til at arbejde med sådanne problemer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com